Nyt fra Farmakonomforeningen

11-04-2019 …men fra andet kvartal 2019 vil det blive opkrævet kvartalsvis. Foreningen sparer meget på det, og for dig betyder det, at pengene bliver lidt længere på din konto. Men husk at lægge til side!
  • Sekretariatet har fået ny adresse

    26-04-2019 I onsdags blev de sidste ting pakket i flyttekasser, og Farmakonomforeningens sekretariat kunne vinke farvel til lokalerne i Skindergade i Københavns centrum.
  • Ny sundhedspulje på det kommunale område

    12-04-2019 Har du en god idé til, hvordan jeres arbejde kan forbedres? Og arbejder du med det nære sundhedsområde i kommunerne? Så er det nu, du kan få støtte til at afprøve idéen.
  • Formand: Uhyggeligt at helt unge kan købe smertestillende

    12-04-2019 TV2 Nord viser, hvor nemt det er for unge under 18 år at købe smertestillende i fødevarebutikkerne, og at deres skoletaske agerer mobilt apotek. Skræmmende, hvad der sker, når medicin tages ud af faglige hænder, mener Farmakonomforeningens formand.

Ledige stillinger

Formanden

Christina Durinck er formand for Farmakonomforeningen. Hun tiltrådte i forbindelse med landsmødet i november 2014, hvor hun blev valgt for en 2-årig periode. I september 2016 blev hun genvalgt for en 4-årig periode. Christina er 37 år og uddannet fra Sct Pauls Apotek i Århus. Hun var frem til formandsvalget ansat på Sønderbro Apotek i København, som hun stadig bevarer en tilknytning til. Christina har været næstformand i Farmakonomforeningen i 7 år og var som farmakonomelev formand for elevsektionen i 2 år.

Regioner & sektioner

Her finder du en oversigt over din regionsbestyrelse, og hvilke møder og aktiviteter, der foregår i netop din region/sektion - og hvornår.