Nyt fra Farmakonomforeningen

12-09-2017 Brug din faglige organisation, når det går galt – eller noget ikke føles korrekt. Flere sager viser, at det hjælper. Specielt hvis foreningen kommer tidligt ind i et forløb.
  • Høring om håndkøbslægemidler i selvvalg

    22-09-2017 Folketinget vedtog før sommerferien, at det fra 2018 skal være muligt at placere håndkøbslægemidler ude i butikkerne, både på apotekerne og i detailhandelen. Kunderne vil således kunne tage de lægemidler ned fra hylderne, som de ønsker at købe.
  • Fællesskabet er vigtigt

    22-09-2017 Der løbes stærkt på landets apoteker, og sygefraværet er gået dramatisk op. Så det er vigtigt at blive ved med at kæmpe for ordentlige arbejdsforhold og stå sammen.
  • Fagligt netværk for farmakonomer ansat i privat lægepraksis

    21-09-2017 Farmakonomforeningen oplever en større interesser for farmakonomernes kompetencer i privat lægepraksis.

Ledige stillinger

Formanden

Christina Durinck er formand for Farmakonomforeningen. Hun tiltrådte i forbindelse med landsmødet i november 2014, hvor hun blev valgt for en 2-årig periode. I september 2016 blev hun genvalgt for en 4-årig periode. Christina er 36 år og uddannet fra Sct Pauls Apotek i Århus. Hun var frem til formandsvalget ansat på Sønderbro Apotek i København, som hun stadig bevarer en tilknytning til. Christina har været næstformand i Farmakonomforeningen i 7 år og var som farmakonomelev formand for elevsektionen i 2 år.

Regioner & sektioner

Her finder du en oversigt over din regionsbestyrelse, og hvilke møder og aktiviteter, der foregår i netop din region/sektion - og hvornår.