2920, Ordrup Apotek

Ordrup Apotek søger farmakonom til fast stilling.

En af vores kollegaer har fået job udenfor apotekssektoren, og vi sørger derfor en ansvarsbevidst, stabil og udadvendt farmakonom, som er klar til nye udfordringer. 
 
Vi søger en engageret kollega til 140-160 timer pr. måned med lørdagsvagt hver 3. lørdag. 
 
Vi kan tilbyde en spændende hverdag i et positivt miljø, hvor din arbejdsplads både vil være i skranken og i forsendelsen. Vi har en veterinærafdeling, en del forsendelser samt dosismedicin. Vi har et stort hudplejecenter, som du vil blive ansvarlig for.
 
På Ordrup Apotek prioriterer vi professionel rådgivning, god service og hurtig betjening. Vi lægger derfor stor vægt på, at du er serviceminded og er fagligt stærk. Vi forventer, du er fleksibel, har gode samarbejdsevner og brænder for salg. 
 
Vi sætter pris på en humørfyldt arbejdsdag, vi samarbejder og løfter i flok. På apoteket har vi et godt kollegialt sammenhold, og der afholdes årligt to personalearrangementer.
 
Til Ordrup Apotek hører en supplerende enhed (Hellerup Apotek). Samlet er vi 19 medarbejdere. Vi benytter Pharmanet og er medlem af kæden Apotekeren. Ordrup Apotek fremstår moderne og er indrettet med en KLS-robot. Endvidere er apoteket akkrediteret efter DDKM.
 
Tiltrædelse snarest muligt. 
 
Er du interesseret  i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte TR Anne Sørensen, apoteker Lise Eberholst eller souschef Anne-Mette Lilleøre på telefon: 39641611. Alle henvendelser behandles i fortrolighed. Send din ansøgning med relevante bilag til: le@apoteket.dk. Samtaler afholdes løbende. 
 
Ordrup Apotek 
Ordrupvej 80
2920 Charlottenlund