5260, Orifarm

Regulatory Affairs Coordinator - for dig som er struktureret og sætter en ære i korrekt emballageudarbejdelse.

Om jobbet

Da vores nuværende regulatoriske koordinator har fået nye udfordringer internt i organisationen, søger vi en ny regulatorisk koordinator til Orifarm Generics. Som regulatorisk koordinator vil du få til opgave at udarbejde manus til emballage og opsætte tekst i skabeloner til patientvejledninger til vores produkter ud fra en forudbestemt tekst. Du bliver ansvarlig for opsætning, opdatering samt korrekturlæsning af disse. Samtidig består arbejdet også i systemoprettelser og andet administrativt arbejde i teamfunktionen, procedureudarbejdelser og opdateringer og ikke mindst at holde sig ajour med lovstof for mærkning af vores produkter. Du vil have kontakt til myndigheder samt eksterne samarbejdspartnere i ind- og udland. Vi forventer, at du kan have overblikket over alle teamets produkter.

Hvem er du?

  • Du har en uddannelse som farmakonom, sygeplejerske el.lign.

  • Du har flair for administration og koordinering, gerne med erfaring fra lægemiddelregistrering

  • Du formår at arbejde detaljeorienteret, når det kræves, og samtidig bevare overblikket over helheden

  • Du mestrer engelsk i både skrift og tale

Derudover arbejder du selvstændigt og struktureret og evner at håndtere mange nye opgaver og løbende deadlines. Som kollega er det vigtigt, at du er åben og ærlig og sætter pris på et godt grin i hverdagen.

Hvem er vi?

Vi er et tværfagligt team bestående af i alt 10 kolleger fra kvalitetssikring, indkøb, emballagetegning og Regulatory Affairs, der tilsammen varetager den daglige drift af vores portefølje af håndkøbsmedicin, receptpligtige produkter og frihandelsprodukter. Du bliver en del af vores Supply organisation, der i dag består af fire tværfaglige teams med i alt 40 kolleger. Fysisk sidder vi på Energivej i Odense, hvor vi deler kontor med en række engagerede kolleger fra resten af Orifarm Generics og den øvrige Orifarm-koncern.

Vi er præget af en uformel og positiv omgangstone, hvor der både er plads til grin og seriøsitet. For os er det vigtigt, at det er rart at komme på arbejde, og derfor lægger vi stor vægt på, at vi hver især tager ansvar for egne områder men også hjælper hinanden i en hverdag, der ofte er præget af mange opgaver og travlhed.

Vores værdier

Entreprenørånden gennemsyrer stadig Orifarm, selv om vi er blevet en stor international virksomhed, siden Hans og Birgitte Bøgh-Sørensen grundlagde firmaet i 1994. Vores mission er at skabe mærkbare besparelser for samfundet via parallelimporterede og generiske lægemidler og at give forbrugerne mere sundhed for pengene. Mens vi arbejder seriøst og målbevidst på det, insisterer vi på at være gode kolleger, udvikle os sammen, hjælpes ad og lære nyt. Den indstilling kan også komme dig til gode.

Det praktiske

Vi tilbyder en attraktiv løn-, sundheds- og kantineordning. Derudover afholder vi løbende sociale arrangementer både i og udenfor arbejdstid.

Har du lyst til at blive en del af vores spændende organisation, så send din ansøgning og CV ved at bruge nedenstående link. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Supply Chain Manager, Jens Ulrik Als eller Regulatory Affairs Coordinator, Ditte Møllegaard.

Ansøgningsfrist:
13. juli 2017

Jens Ulrik Als
jua@orifarm.com
Tlf.: +45 63 95 25 70
Tlf.: +45 22 65 01 90

Ditte Møllegaard
dimol@orifarm.com
Tlf.: +45 63 95 28 26

Hvis du oplever problemer med at ansøge i Internet Explorer, anbefaler vi at du prøver i en anden browser.

Søg stillingen HER.