8370, Hadsten Apotek

VELKOMMEN SOM FARMAKONOM OG TEAM-PLAYER PÅ HADSTEN & HINNERUP APOTEK

Fast stilling: 130-160 timer/mdr gerne pr 1/9-17.


Vi tilbyder et job både på apotek i Hadsten og filial i Hinnerup. I hverdagen vil du naturligvis sammen med dygtige og engagerede kolleger, varetage ekspedition og rådgivning af apotekets kunder, som er vores primære opgave. Du vil få ansvarsområder for farmakonomelever og håndkøbsudsalg.


Hadsten og Hinnerup Apotek er kendetegnet ved gode kolleger, et rart arbejdsmiljø og højt humør. Vi ønsker, at du er serviceminded, kundeorienteret, fleksibel, effektiv, at du har et smittende engagement, der kan motivere og inspirere. Du er velkommen både med årelang apotekserfaring og som ny-uddannet.


Vi forventer, at du tager ansvarsområder til dig og opfylder det ansvar og de beslutningskompetencer, der følger med og bidrager til det gode kollegaskab. Dermed bidrager du til, at apotekerne fortsat er i front.


Kontakt gerne souschef, farmaceut Lene Just Jørgensen (mobil 6110 6856) eller apoteker Lars Persson på Hadsten Apotek tlf. 8698 1122 for yderligere oplysninger. Ansøgning vedhæftet CV, udtalelser og eksamensbevis sendes til e-mail: 164lp@apoteket.dk. Ansøgninger behandles fortroligt. Samtaler afholdes løbende.


www.hadstenapotek.dk. Vi er 3 farmaceuter, 14 farmakonomer og 2 snart 4 farmakonomelever samt servicemedarbejdere. Dagligt har vi ca. 400 kunder i skranken hvert sted. Vi er selvfølgelig DDKM
akkrediteret. Der er tog og bus til døren.