6000, Kolding Løve Apotek

Dygtig farmakonom til Kolding Løve Apotek søges snarest.

Vi har travlt og søger derfor en ny dygtig farmakonom der kan gøre en forskel i vores organisation og for vores kunder. Tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdsopgaver

Dit primære arbejdsområde vil være at gøre et besøg på Kolding Løve Apotek til en god oplevelse, både i Jernbanegade og Kolding Storcenter.
Afhængig af interesse vil der også være mulighed for andre arbejdsområder som fx influenza-vaccinatør, forsendelse, kvalitetsarbejde og produktansvar.

Den ideelle kandidat

For at blive en succes på Kolding Løve Apotek er den rette personlighed og de rette evner vigtigere end erfaring. Vi lægger vægt på at:

  • Du er ansvarsfuld, stabil og selvstændig.
  • Du holder af at arbejde med kunder og du sætter en ære i at gøre en forskel.
  • Du arbejder målrettet, systematisk og med et godt overblik.


Løn og arbejdsvilkår

Timetal efter ønske 130-160 timer, fast hver 2. lørdag og ca. 7 søndage årligt. Der er derfor en del timer med tillæg, som giver ekstra frihed på andre tidspunkter. Løn efter kvalifikationer.

For yderligere oplysninger kontakt Apoteker Line Aarøe Rasmussen 2267 0803 eller souschef Peter Merrild 3026 6308.

Ansøgning kan sendes fortroligt til 005la@apoteket.dk. Send din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 28. august 2017.


Kolding Løve Apotek er et stort apotek med en travl hverdag på vores hovedapotek i centrum og filial i Kolding Storcenter. Vi betjener 1.000-1.400 borgere hver dag. Begge enheder har nye robotter og vi har derfor tid til at prioritere faglige ekspeditioner og gode kundeoplevelser. Vi ekspederer i C2 og kommunikerer internt med apotekets intranet.

Ud over apotekeren er vi 3 farmaceuter, 16 farmakonomer, 4 elever, 2 servicemedarbejdere og 3 deltidschauffører. Omgangstonen er uformel, vi lytter, er fleksible og bruger hinandens stærke sider.

Kolding Løve Apotek skal være byens foretrukne apotek for både kunder og personale.