4330, Hvalsø Apotek

Ambitiøs og stolt farmakonom søges.

Hvalsø Apotek søger farmakonom til mellem 130 og 160 timer efter dine ønsker. Apoteket er et moderne landapotek beliggende midt på Sjælland med filial i Tølløse. Begge enheder ligger i stationsbyer med gode togforbindelser og fordelagtige åbningstider.

Vi tilbyder et spændende job med mulighed for individuel udvikling i et stærkt team, der går op i at alle har det godt. Kurser bliver prioriteret højt, hvad enten det er for faglig, driftsmæssig eller personlig udvikling. Kan du se dig selv med ledelsesansvar indenfor en årrække er der mulighed for at arbejde henimod dette.

Den perfekte kandidat har flere års erfaring fra apotekssektoren, godt humør og lyst til at blive brugt fagligt, såvel som til drift-/logistikopgaver. Du må gerne være systematisk, grundig og sætte en ære i at dit arbejde er i orden, samtidig med at du elsker at gå på arbejde og gøre en forskel.

Vi er en lille organisation i konstant forandring, hvor der ikke er langt fra ord til handling. Derfor er der også rig mulighed for at få indflydelse på en alsidig hverdag. Vi kender hinanden godt og lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med loyale medarbejdere, hvilket understøttes af vores planlægning i hverdagen.

Se evt. vores hjemmeside www.hvalsoe-apotek.dk for mere information om os.

Send en ansøgning og fortæl hvem du er og hvad du gerne vil, til apoteker Charlotte Wiberg, 119cw@apoteket.dk, mobil 28 91 91 19.