Svane Apoteket Nykøbing Falster

Nyt job i 2018? Fast stilling på Nykøbing F Svane Apotek. En fast farmakonomstilling er ledig på Nykøbing F Svane Apotek med tiltrædelse 1. januar 2018 eller efter aftale.

Vi søger en dynamisk og engageret farmakonom, som virkelig har lyst til at arbejde på apotek med alle de muligheder, apoteksjobbet giver. Vi søger en farmakonom, som har overskud til både at give kunder en kompetent rådgivning og samtidig en god oplevelse. Vi søger en farmakonom, som har overskud til at være en super kollega og som brænder for at skabe resultater. Vi søger en farmakonom, som er langtidsfrisk og kan fornemme, når der behov for en ekstra indsats, men egentlig mere vigtigt, at du er i balance med dig selv.

Du vil få 13 gode kollegaer, som sætter pris på det gode samarbejde, høj faglighed, arbejdsglæde, humor og ikke mindst din indstilling til apoteksjobbet. Det er vigtigt for os, at du har gode kommunikationsevner - også på skrift. Vi elsker teknologi, så vi har naturligvis to robotter i kælderen, Ipads, MobilePay, E-handel osv. Vi er på Facebook og Instagram, og så er vi en del af Pharma+. Vi har kantineordning med sunde frokostanretninger (så ingen sure madpakker!), og så elsker vi kage! Vi har ”Flyvende morgenmad” hver morgen, så hvis du ikke nåede morgenmaden, så spiser du bare den hos os. Vi afholder julefrokost og sommerfest, og alle store og små begivenheder fejres – og det gerne med kage.

Vi kan tilbyde dig et månedligt timeantal mellem 130-150 timer, men vi er fleksible. Du skal indgå i apotekets vagtordning (Vagtordning C) som starter 1. januar 2018 på ligesom de andre farmakonomer og dette efter grundig oplæring. Ansættelsestidspunktet er 1. januar 2018 eller efter aftale. Vi vil tilrettelægge din kompetenceudvikling i forhold til dine ønsker og interesse, under hensyntagen til apotekets strategiske mål.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte apoteker Betina Kjær Hansen eller souschef Louise Munk Rasmussen. Din ansøgning skal være os i hænde senest torsdag d. 23. nov. 2017 kl. 12.00, men meget gerne før. Ansøgningen skal mailes til bkh@apoteket.dk. Samtaler afvikles helt frem til tirsdag d. 28. november 2017, og samtalerne vil kunne foregå om aftenen. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vores kontaktoplysninger er: Nykøbing F. Svane Apotek, Slotsbryggen 1-3, 4800 Nykøbing F. Telefon 54850622.