3000, Helsingør Axeltorvs Apotek

Helsingør Axeltorvs Apotek søger frisk og smilende farmakonom.

Da en af vores trofaste medarbejdere snart går på pension, søger vi en frisk og smilende farmakonom. Kan du lide at være på fornavn med de faste kunder? Og kan du fastholde dit glade humør i en travl hverdag? Så er du måske vores nye farmakonom.

Som farmakonom på Axeltorvs Apotek vil du blive en fast del af vores team i skranken. Vi har to filialer, du vil være tilknyttet én af filialerne 1-2 gange om ugen. Vi er et team bestående af ni farmakonomer, to farmaceuter, tre servicemedarbejdere, tre elever og en apoteker, der alle ser det som vores fornemmeste opgave at give kunderne en god behandling. Vi ved, at høj faglighed og salg følges ad. Vi tror på smil, jokes og en uformel omgangstone og nyder såvel hinandens som kundernes selskab i en travl hverdag.

Om du lige er blevet færdiguddannet eller har flere års erfaring betyder egentligt ikke så meget, så længe du har lyst til tage ansvar og blive en del af et humørfyldt og velfungerende team. Du er uddannet farmakonom, og selvom du stadig har lyst til at lære, arbejder du også selvstændigt og engageret med dine ansvarsområder. Vi har C2, Rowa robot og er medlem af Apotekeren.

Vi tilbyder

-  Et spændende, ansvarsfuldt og varieret job, hvor ikke to dage er ens

-  Et omsorgsfuldt fællesskab med sjove og dygtige kollegaer

-  Mulighed for opgaver inden for fx logistik, it og vareeksponering

-  En moderne arbejdsplads beliggende centralt i Helsingør fem minutter fra stationen og 40 minutter fra Nørreport. Har du bil tager det mindre end en halv time fra Lyngby

-  Deltid eller fuldtid

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning til 364ak@apoteket.dk. Vi afholder ansættelsessamtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte apoteker Anne-Marie Kissmeyer eller driftsansvarlig Cathrine Ungermann på 49 25 09 13.