Svane Apoteket Nykøbing Falster

Har du flair for dosis og forsendelse? Nykøbing F. Svane Apotek søger farmakonom.

Da en af vores medarbejdere ønsker at gå på efterløn, er en fast farmakonomstilling ledig på Nykøbing F. Svane Apotek med tiltrædelse 1. januar 2018.

Du vil få ansvaret for dosis med alt hvad dette indebærer (kontakt til hjemmeplejen, lægehusene, borgerne, pakkeapoteket, taksering osv. Du vil også få ansvaret for vores Håndkøbsudsalg, udføre de lovpligtige tilsyn osv. Endelig indgår du i apotekets forsendelse/receptur, men naturligvis skal du også mestre gode ekspeditioner i skranken.

Vi søger en dynamisk og engageret farmakonom, som virkelig har lyst til at arbejde på apotek med alle de muligheder, apoteksjobbet giver. Vi søger en farmakonom, som har overskud til at være en super kollega, er løsningsorienteret og som brænder for at skabe resultater. Vi søger en farmakonom, som er langtidsfrisk, er smilende, har gå-på-mod og kan fornemme, hvornår der behov for en ekstra indsats, men egentlig mere vigtigt, at du er i balance med dig selv. Du skal kunne håndtere pressede situationer uden at miste overblikket.

Du vil få gode kollegaer, som sætter pris på det gode samarbejde, høj faglighed, arbejdsglæde, nye ideer og humor. Det er vigtigt for os, at du har gode kommunikationsevner - også på skrift. Vi elsker teknologi, så vi har naturligvis to robotter i kælderen, Ipads, MobilePay, E-handel osv. Vi er på Facebook og Instagram, og så er vi en del af Pharma+. Vi har kantineordning med sunde frokostanretninger (så ingen sure madpakker!), og så elsker vi kage! Vi har ”Flyvende morgenmad” hver morgen, så hvis du ikke nåede morgenmaden, så spiser du bare den hos os. Vi afholder julefrokost og sommerfest, og alle store og små begivenheder fejres – og det gerne med kage.

Vi kan tilbyde dig et månedligt timeantal på ca. 140 timer, men vi er fleksible. Du skal indgå i apotekets vagtordning (Vagtordning C) som starter 1. januar 2018 ligesom de andre farmakonomer og dette efter grundig oplæring. Ansættelsestidspunktet er 1. januar 2018 eller efter aftale. Vi vil tilrettelægge din kompetenceudvikling i forhold til dine ønsker og interesser under hensyntagen til apotekets strategiske mål.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte apoteker Betina Kjær Hansen. Din ansøgning skal være os i hænde senest torsdag d. 27. nov. 2017 kl. 12.00 men meget gerne før. Ansøgningen skal mailes til bkh@apoteket.dk. Samtaler afvikles løbende, således at du kan starte til januar 2018. Samtalerne vil kunne foregå om aftenen, og alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Vores kontaktoplysninger er: Nykøbing F. Svane Apotek, Slotsbryggen 1-3, 4800 Nykøbing F. Telefon 54850622.