2600, Glostrup apotek

Har du lyst til magistrel produktion? Så har du nu chancen for at blive en del af et stærkt team på Glostrup Apotek, da vi til vores magistrelle produktion søger en ny farmakonom. Gode kolleger står parate til at tage imod dig!

Vi kan tilbyde en sjov, spændende og anderledes arbejdsplads, hvor ikke to dage er ens.

Du kommer til at indgå i et team, hvor du skal være med til at producere magistrelle lægemidler. Det spænder over kontoropgaver, til forsendelse samt indgå i selve produktionen. Der er derfor mange muligheder for at sammensætte stillingen netop til dig.

Du skal være uddannet farmakonom og have lyst til og flair for produktion. Du kan med fordel have erfaring med lægemiddelproduktion fra fx et sygehusapotek. Du skal have gode samarbejdsevner, være god til at planlægge og tilrettelægge dit daglige arbejde. Du skal have teknisk flair og kunne arbejde under faste rammer, med krav til præcision og dokumentation. Og ikke mindst skal du besidde et godt humør.

Stillingen er en fuldtids ansættelse.

Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet mandag til fredag fra kl. 8-16. Og da vi er en del af et apotek, vil løn og ansættelsesforhold være i henhold til overenskomsten for ansættelse på apotek.

Ønsker du yderligere oplysninger kan du kontakte afdelingsleder Lone Astrup eller TR Helle Jacobsen på tlf. 43960010.

Send en ansøgning samt CV til lone@magistrel.dk

 

Den magistrelle produktion i Glostrup er en afdeling under Glostrup Apotek. Afdelingen beskæftiger 25 medarbejdere, som hver dag servicerer landets øvrige apoteker med magistrelle lægemidler. Afdelingen er beliggende på adressen Paul Bergsøes Vej 16 i Glostrup.