3000, Helsingør Axeltorvs Apotek

Helsingør Axeltorvs Apotek søger udadvendt og serviceminded farmakonom

Da en af vores unge farmakonomer skal på barselsorlov søger vi en frisk og smilende farmakonom til en fast stilling.

Som farmakonom på Axeltorvs Apotek vil du blive en fast del af vores team i skranken.  Vi har to filialer, men du vil primært være på hovedapoteket. Vi er et team bestående af ni farmakonomer, to farmaceuter, tre servicemedarbejdere, to elever og en apoteker, der alle ser det som vores fornemmeste opgave at give kunderne en god betjening. Vi ved, at høj faglighed og salg følges ad. Vi tror på smil, jokes og en uformel omgangstone og nyder såvel hinandens som kundernes selskab i en travl hverdag.

Om du er nyuddannet eller har flere års erfaring betyder egentligt ikke så meget, så længe du har lyst til tage ansvar og blive en del af et humørfyldt og velfungerende team. Vi forventer, at du har lyst til fortsat at lære, kan arbejde selvstændigt og engageret med dine ansvarsområder. Vi har C2, Rowa robot og er medlem af Apotekeren.

Vi tilbyder

  • Et spændende, ansvarsfuldt og varieret job, hvor ikke to dage er ens
  • Et omsorgsfuldt fællesskab med sjove og dygtige kollegaer
  • Mulighed for opgaver inden for fx logistik, it og vareeksponering
  • En moderne arbejdsplads beliggende centralt i Helsingør fem minutter fra stationen og 40 minutter fra Nørreport. Har du bil tager det mindre end en halv time fra Lyngby
  • Deltid eller fuldtid med tiltrædelse efter aftale

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning til 364ak@apoteket.dk. Vi afholder ansættelsessamtaler løbende. Tiltrædelse snarest efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte apoteker Anne-Marie Kissmeyer eller driftsansvarlig Cathrine Ungermann på 49 25 09 13.