3600, Frederikssund apotek

Farmakonom til Frederikssund apotek søges til fast stilling!

Vil du være med til at videreudvikle Frederikssund og Slangerup apotek med faglighed og kundeservice i højsæde, og kan du svare ja til disse punkter:

  • Trives du i en organisation, hvor vi arbejder efter fælles motto og værdier, og hvor omgangstonen er åben og uformel?
  • Trives du i en travl hverdag, hvor dagen ikke altid går som planlagt?
  • Er du kunde- og serviceorienteret?
  • Har du lyst til faglig udvikling?
  • Kan du lide at betjene kunder og kan du håndtere både faglig rådgivning og omsorgssalg?
  • Har du let til smil og godt humør og kan du få det til at smitte af på både kollegaer og kunder?

Så er det måske lige dig, vi leder efter!

Udover at betjene apotekets kunder, vil der være mulighed for opgaver inden for fx forsendelse, logistik, hudpleje og faglige projekter. Du skal arbejde både i Frederikssund og Slangerup. Om du er nyuddannet eller har erfaring, er ikke så vigtigt, bare du passer ind på vores arbejdsplads, er mødestabil og fleksibel. Timetal: 140-160 timer pr. måned.

Indkaldelse til samtaler sker løbende og tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte apoteker Lise Larsen (liselarsen@apoteket.dk, mobil 2944 8627) daglig leder farmakonom Inga Nørskov-Nielsen eller TR Mette Ib på apotekets tlf. 4731 0007.

Ansøgning med CV og eksamensbevis sendes snarest til: liselarsen@apoteket.dk

 

Vi er et større byapotek i center med filial i nabobyen Slangerup – begge enheder er nyindrettede og har robot. Vi er akkrediteret i henhold til DDKM og er en del af Pharma+. Lige nu består personalegruppen af 3 farmaceuter, 14 farmakonomer, 5 farmakonomelever, 4 servicemedarbejdere og apotekeren. Vi er uddannelsesapotek for både farmakonomelever og farmaceutstuderende. Vi har frokostordning og vægter trivsel og et godt arbejdsmiljø højt.