8200, Aarhus Stjerne Apotek

Er du vores nye farmakonom?

Kan du lide at sætte kunden i centrum? Er du engageret og udadvendt? Har du lyst til at kombinere dit daglige arbejde med markedsføringsopgaver? 

Vi søger en farmakonom til Stjerneapoteket. Udover at hjælpe vores kunder, får du ansvaret for markedsføring af kædens produkter i Storcenter Nord. Derfor skal du både kunne lide at rådgive vores kunder samt være det koordinerende led i apotekets markedsføringsgruppe. Som koordinator vil du blandt andet stå for at uddanne apotekets medarbejdere i løbende kampagneaktiviter.  

Stjerneapoteket er ikke udelukkende til for kunderne, men også en arbejdsplads, hvor:

  • Vi sætter fokus på både kunder og medarbejdere
  • Vi giver ansvar til den enkelte medarbejder
  • Vi giver mulighed for at udvikle sig professionelt
  • Vi mener fællesskab og humor er essentielle på et succesfuldt apotek.

Lyder jobbet interessant og har du lyst til at være en del af teamet, skal du sende din ansøgning som pdf-fil til lmmstjerne@apoteket.dk. Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan du ringe til farmakonom Helle Jacobsen (87392031) eller apoteker Lene Mazanti Mikkelsen (23396352). Du er selvfølgelig også velkommen på apoteket.

Stjerneapoteket består af to receptekspederende enheder samt en dosispakkeafdeling. Tilsammen er vi 30 engagerede medarbejdere og vores plusværdier er begejstring, oplevelser og sundhedsfremme. Vi er medlem af A-kæden og akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel.