Nomeco Aarhus

Kundeservicekonsulent til Nomeco Aarhus

Nomeco Aarhus Kundeserviceteam arbejder hver dag tæt sammen om at sikre den gode kundeoplevelse hos Danmarks apotekere med det mål, at Nomeco vedbliver at være apotekernes foretrukne samarbejdspartner.

Til dette team søger vi en erfaren, udadvendt og serviceminded konsulent på 32 timer pr. uge. Du vil indgå i et lille team, hvor du efter en grundig introduktion vil få en række selvstændige ansvarsområder og opgaver for en bestemt apoteksportefølje. Du vil daglig få tæt kontakt til Nomecos kunder og hermed få en meget vigtig rolle som vores ansigt ud ad til. Du vil ligeledes få en stor kontaktflade internt i Nomeco.

Arbejdstiden tilrettelægges mandag til fredag i tidsrummet kl. 8.00-18.00. Lørdagsvagter kan forekomme.

Om jobbet
- Daglig servicering og besvarelse af spørgsmål via telefon og mail fra vores kunder
- Daglig behandling af ordrer og reklamationer
- Daglig koordinering af logistik og transport
- En række administrative opgaver

Om dig
Du er serviceminded, struktureret, kvalitets- og ansvarsbevidst. Du er god til at sætte dig i kundens sted og motiveres af at imødekomme og afhjælpe kunden i forhold til spørgsmål og udfordringer. Du har erfaring med kundeservice og tæt dialog med kunder - og din tilgang og gode kommunikation opbygger og fastholder gode kunderelationer. Du trives i et team, hvor der er fart over feltet og mulighed for at løse mange forskellige opgaver. Du har flair for IT – og så er du uddannet farmakonom eller har anden relevant sundhedsfaglig uddannelse.

Vi tilbyder
Et spændende og varieret kunde- og kontaktorienteret job i et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og gode kollegaer. Du vil referere til teamlederen i Aarhus Kundeservice.

Ansøgning og spørgsmål
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte teamleder Bodil Nielsen på 87451510 – eller kundeserviceleder Lone H. Severinsen på 96321645.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din motiverede ansøgning og dit CV snarest og senest den 31. august 2018.

Tiltrædelse den 1. november 2018.

Klik her for at søge stillingen.