8200, Trøjborg Apotek

Aarhus Trøjborg Apotek søger en selvstændig, serviceminded, kvalitetsbevidst og uhøjtidelig farmakonom med et godt humør.

Trænger du til nye udfordringer?

Aarhus Trøjborg Apotek søger en selvstændig, serviceminded, kvalitetsbevidst og uhøjtidelig farmakonom med et godt humør.

Vi er 23 medarbejdere, som søger en ny kollega til erstatning for Camilla, som flytter til Vejle. Vi tilbyder en stilling i et travlt og udviklende miljø, hvor du vil indgå i et velfungerende team. Vi har fokus på faglighed, kvalitet og service.

Ansættelsen er med arbejdsdage på såvel Trøjborg Apotek som i vores filial i Skejby. Vi tilbyder et job med egne ansvarsområder og delvis jobrotation efter ønske og kvalifikationer.

Det er vores mål, at apoteket skal være et godt sted at komme for kunderne og en god arbejdsplads for medarbejderne. Vi bestræber os på at være på forkant og være blandt de bedste.

Trøjborg Apotek er en del af virksomheden Trøjborg, Skejby og Sct. Lukas Apotek. Vi er i alt 23 medarbejdere, heraf 12 farmakonomer. Apoteket er akkrediteret efter DDKM. Vi anvender CITO og er medlem af kæden Apotekeren.

Arbejdstiden er som udgangspunkt 160 timer pr. måned, men ønsker du færre timer, finder vi ud af det. Vi vil gerne have, at du starter hos os den 1. november 2018. Arbejdstiden er fra 9 til 17.30 på hverdage og 9.30 til 13.30 om lørdagen. Om søndagen holder vi lukket.

For yderligere oplysninger kontakt apoteker Erik Meldgaard Andersen på telefon 86121222 også gerne aften på 25488540 eller souschef Birgit Vig på telefon 86167377. Skriftlig ansøgning på ema@apoteket.dk senest 20. september 2018.

Trøjborg Apotek
Tordenskjoldsgade 30
8200 Aarhus N

Besøg os på Facebook og www.troejborgapotek.dk