2670, Hundige Apotek

To farmakonomer søges til Hundige Apotek!

Da vi har babyboom på apoteket samt en kommende pensionist, søger vi én farmakonom til fastansættelse – 150-160 timer samt én farmakonom til et barselsvikariat på ét år eller efter aftale.

Vi søger begge farmakonomerne til hurtigst muligt ansættelse, eller alternativt pr. 1. december 2018.

Fastansættelsen:

Vi kan tilbyde dig en fastansættelse på 150-160 timer om måneden, som primært vil indeholde skrankearbejde og forsendelse én til to gange om ugen.

Det er derfor en fordel, at du har forsendelseserfaring og kendskab til CITO, men er ikke et krav!

Du må gerne være nyuddannet, men erfaring kan også altid bruges.

Barselsvikariatet:

Vi kan tilbyde dig ét års barselsvikariat på 150-160 timer om måneden, som primært vil indeholde skrankearbejde, men har du kompetencerne, så er der sikkert også andre opgaver til dig.

Hundige Apotek:

Vi er pt. i rivende udvikling, hvorfor vi har brug for et par ekstra hænder til at tage sig af vores kunder, såvel i skranken som i forsendelsen.

Vi er en koncern, bestående af to apoteker i Waves Shopping Center samt Ishøj Apotek i Ishøj Bycenter. Vi har til tider travlt i skranken, grundet vores rigtig mange søde og rare kunder. Men vi finder også tid til andre opgaver på apoteket, igennem vores flextidsprincipper.

Vi arbejder efter værdierne om professionalisme, konstruktiv feedback og tillid/faglighed, som vi gerne vil bruge til at blive det foretrukne apotek på Sydkysten, for kunderne og for personalet.

Har du lyst til at være en del af os, så send os din ansøgning til Souschef Thomas Kenneth Nielsen-Isaksen, på: 365tn@apoteket.dk

Ansættelserne følger selvfølgelig overenskomsten, med mulighed for tillæg efter kvalifikationer.

Vi kalder i øvrigt løbende ind til ansættelsessamtaler her i efteråret.