nyheds banner

Nomeco

Nomeco søger Commercial Support Assistent

Arbejder du systematisk og struktureret? Er du lægemiddelkyndig og glad for at arbejde med masterdata? Så er det måske dig vi har brug for.

I Nomeco er vi specialister i sundhedslogistik og sikrer, at danskerne altid har rettidig adgang til lægemidler. For at understøtte dette, skal vores masterdata på lægemidler altid være korrekte og opdaterede i forhold til Lægemiddelstyrelsens Takst og priser. Vores nuværende kollega gennem mange år har valgt at gå på pension og derfor søger vi nu en ”masterdataekspert”.

Primære arbejdsopgaver
Som Commercial Support Assistent vil du…….

  • være den primært ansvarlige for vedligeholdelse af masterdata på lægemidler herunder vareoprettelser og prisjusteringer
  • have daglig kontakt med pharmaindustrien vedrørende diverse forespørgsler
  • få en bred berøringsflade og et tæt samarbejde med flere afdelinger i virksomheden herunder indkøbsafdeling, finansafdeling, Business Support i Nomeco Health Care Logistics samt IT
  • arbejde i diverse IT systemer herunder Nomecos ERP system og Microsoft office pakken
  • arbejde med både dansk og engelsk som forretningssprog
  • på sigt også blive involveret i fakturering af de forskellige ydelser Nomeco tilbyder leverandørerne og avancekontrol
  • være back up på vores årlige §4 regnskab

Din Profil
Du kan varetage ovenstående opgaver fordi du har relevant erfaring fra arbejdet med lægemidler. En erfaring du kan have opnået i lægemiddelindustrien, på apotek eller i sygehusvæsenet. Vi forestiller os, at du har kendskab til - og forståelse for - det danske medicinprissystem med prisændringer hver 14. dag. En baggrund som farmakonom vil være en fordel.

Du kan lide at arbejde systematisk efter vejledninger og sætter en stor ære i altid at overholde deadlines. Du tager ansvar for egne opgaver og er omhyggelig i din opgaveløsning.
Af og til opstår der ”bump” på vejen - eksempelvis i form af nye krav fra myndighederne og optimeringsforslag. Her har du en løsningsorienteret tilgang – og ser det som en spændende udfordring, vi sammen skal løse.

Vi tilbyder
en stilling på 33 timer ugentlig, hvor arbejdstiden ligger i tidsrummet 9-15 mandag, tirsdag, onsdag og fredag med flextid efter løbende dialog med nærmeste leder. Hver anden torsdag vil arbejdstiden oftest være frem til klokken 19:00-20:00, da det er her arbejdsbyrden omkring taksten er størst.

Arbejdsadressen er Borgmester Christiansens gade 40 i København. Vi sidder i fælleskontor med Commercial Affairs og BtB - dette giver god dynamik og grobund for samarbejde på tværs.

Tilsammen er vi 10 medarbejdere, som brænder for at skabe det bedste samarbejde med pharmaindustrien. Vi har forskellige baggrunde - jurister, farmakonomer og kontoruddannede. Vi har forskellige ansvarsområder og har meget dialog på tværs, altid med formål at få løst opgaverne og at sikre et værdiskabende samarbejde med pharmaindustrien. Vi sætter pris på godt humør og en god tone i dagligdagen.

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Commercial Support Manager Signe Harpsøe Rasmussen på 30 38 00 92 eller HR partner Britta Kronborg på 23 26 00 21.

Ansøgningsfrist: 10. januar 2020.

Tiltrædelse: 1. marts 2020.

Vi indkalder løbende til samtaler.