2000, Dalgas Boulevard Apotek

Fast farmakonom og barselsvikar med ansvarsområder

På Frederiksberg Dalgas Boulevard Apotek er vi kommet i lykkelige omstændigheder og søger derfor en barselsvikar til start snarest og 1 år frem. Samtidig søger vi også en fastansat farmakonom.

I vil skulle indgå i teamet, der håndterer kædearbejde, kampagner, konsulenter og arrangerer demodage samt være afløser på vores filial. Vi ligger vægt på at finde den rette til vores team, så derfor er vi åbne over for både nyuddannede eller farmakonomer med erfaring.

Vi er et godt team, hvor der er plads til humor i hverdagen. Vi tager ansvar for os selv, hinanden og apoteket som helhed. Vi er et apotek med fokus på samarbejde og arbejdsglæde, og vi sætter fagligheden højt.

Vi forventer, at I kan arbejde selvstændigt og struktureret, er gode til at planlægge og afslutter opgaver. Derudover er I vant til at indgå i et team og er gode til at kommunikere.

Vi har filialen Apoteket Lille Bjørn på Nordens Plads, er DDKM akkrediteret, medlem af kæden A-apoteket, anvender PharmaNet og har robot. Vi har elever og er uddannelsesapotek for farmaceutstuderende. Apoteket foretager rejsevaccinationskonsultationer og vaccinerer mod influenza. Hvis I har lyst, vil I få muligheden for at influenzavaccinere i 2017.

Tiltrædelse snarest muligt og timetal efter aftale.

Kontakt gerne apoteker Mette Høje på 38864343, hvis du vil høre mere om stillingen. Ansøgning og CV sendes til dalgasbo@apoteket.dk.

Læs om os på vores hjemmeside www.frederiksbergdalgasboulevardapotek.a-apoteket.dk eller find os på Facebook.