nyheds banner

8500, Grenaa Apotek

Attraktiv fuldtidsstilling ledig på Grenaa Apotek til en initiativrig, fleksibel og energisk farmakonom.

Vi har pr. 1. oktober 2019 eller tidligere, en attraktiv fuldtidsstilling ledig til en initiativrig, fleksibel og energisk farmakonom.


Kunne du tænke dig at indgå i et team, der sætter fagligheden højt og humøret lige så højt, et team der samarbejder og sætter den rigtig gode service i højsædet – så har vi lige netop det rette job til dig.

Dine primære opgaver vil blive i skranken, så har du flair for kundeekspeditioner og salg med et højt fagligt sigte, kan du roligt søge stillingen. Der er rig mulighed for at få ansvarsområder såsom, hudplejeserier, vitaminer og mineraler og vi er åbne overfor ansøgers faglige kompetencer, der vil kunne bidrage positivt til vores apotek. Vi opfordrer såvel nyuddannede som farmakonomer med flere års erfaring til at søge stillingen.

Grenaa Apotek er et moderne apotek. Vi har et godt samarbejde med byens praktiserende læger og speciallæger, og vi udvikler os kontinuerligt.
Grenaa Apotek har pt. en stab på:

2 farmaceuter, 12 farmakonomer, 4 servicemedarbejdere, 3 farmakonomelever og 1 farmaceutstuderende og er beliggende centralt i Grenaa by.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Souschef, Anna Grethe Nielsen, på telefon; 86 32 14 22.

Ansøgning og CV sendes elektronisk på E-mail 037ga@apoteket.dk med mærket ”Ansøgning”

Vi glæder os til at høre fra dig.