nyheds banner

8800, Viborg Løve Apotek

Engageret og initiativrig farmakonom søges til Viborg Løve Apotek.

Viborg Løve Apotek søger snarest muligt en engageret og initiativrig farmakonom. Vi ønsker, at du er serviceminded og har flair for at skabe et indbydende apotek. Arbejdsområder afhænger af dine ønsker og kompetencer. Vi vil lægge vægt på, at du er stabil og fleksibel, så du kan både være nyuddannet eller erfaren.

Vi tilbyder en fast stilling på ca. 140 timer eller efter aftale. Du får et arbejdsskema med arbejdstider på lige fod med apotekets øvrige farmakonomer. Du får en masse omsorgsfulde kollegaer, som værner om fagligheden.

Viborg Løve Apotek er et team på 21 medarbejdere og består af tre apoteker. Løveapoteket er placeret i hjertet af Viborg, filialen Vestervang Apotek ligger i vestbyen og Hammershøj Apotek er et mindre landapotek med forsendelse og forhandling til produktionsdyr. Da vi arbejder på at skabe en mere sammenhængende organisation, arbejder de fleste medarbejdere i flere afdelinger.

Viborg Løve Apotek er under forandring og du kan være med til at skabe fremtidens Viborg Løve Apotek.

For yderligere information kontakt apoteker Julie Nordleif på tlf. 22 78 44 66 eller send din ansøgning til nordleif@apoteket.dk.