nyheds banner

2600, Glostrup Apotek

Farmakonomen, vi søger, elsker kundekontakten og er en dygtig sælger.

Om du er nyuddannet eller gammel i gårde er ikke vigtigt. Men du skal have et hjerte, der banker for apoteket og vores kunder.

På Glostrup apotek er vores motto nemlig #Fordi vi gør en forskel…

Vores mission er at skabe en bedre sundhed for alle gennem stolte og glade medarbejdere med høj fokus på viden og kvalitet.

Vi arbejder hver dag aktivt med værdier som engagement, ansvarlighed, anerkendelse, udvikling og positivitet.

Så har du lyst til at være en del af et team fuld af glade og dygtige farmakonomer, farmaceuter, servicemedarbejdere, elever og studerende… så læs videre her.

Farmakonomen, vi søger, elsker kundekontakten og er en dygtig sælger af både omsorgsprodukter såvel som sundhedsydelser og faglig rådgivning. Du er en ansvarsfuld kollega, der har lyst til faglig udvikling og gerne deler ud af din viden på en måde, så dine kollegaer og kunder får glæde af det. Du har højt humør og bidrager med din personlighed til at værne om apotekets arbejdsglæde og den gode stemning. 


Du kan læse mere om apoteket og vores virksomhedsgrundlag på vores hjemmeside www.glostrup-apotek.dk eller besøge vores facebook side www.facebook.dk/glostrupapotek

Stillingen er en fastansættelse med en arbejdstid på 140-160 timer efter nærmere aftale.

Tiltrædelse: 1. November 2019

Send din ansøgning samt CV til Glostrup Apotek på glostrup@apotekeren.dk

Ønsker du yderligere informationer om jobbet, så kontakt souschef Mia Bendix Andersen, skrankeleder Lisbeth Tram på tlf. 43 96 00 20.

Glostrup Apotek er et af et landets største apoteker. Det er en moderne arbejdsplads med over 100 medarbejdere fordelt på apotek, magistrel produktion og maskinel dosispakning. Glostrup Apotek er et vagtapotek og anvender PharmaNet, samt har robot. Vi er akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel. Apoteket er desuden uddannelsesapotek for farmakonomelever og farmaceutstuderende