nyheds banner

8220 Aarhus City Vest Apotek

Vi har en stilling ledig med ansvar for logistikgruppen på hovedafdelingen i City Vest.

Farmakonom til Aarhus City Vest Apotek

  • Er du interesseret i at arbejde på et spændende apotek?
  • Er du interesseret i at arbejde med logistik og dosisdispensering?
  • Er god kundeservice en selvfølge?
  • Har du gode samarbejdsevner, er struktureret og mødestabil?

 Så har vi en stilling ledig med ansvar for logistikgruppen på hovedafdelingen i City Vest. Under jobbet hører også afløsning for den dosisansvarlige. Begge områder giver tillæg fra ”lokal løn” puljen.  

Arbejdstid efter aftale, men gerne 150 - 160 timer pr. måned. Alle medarbejdere har arbejdsdage i begge afdelinger, og vi arbejder som hovedregel hver 3. lørdag. Vi arbejder aldrig alene, og du har medindflydelse på eget arbejdsskema. Vi prioriterer faglig udvikling og starter altid arbejdsdagen med morgenmad.

Aarhus City Vest Apotek har 2 næsten lige store afdelinger med kort afstand. Begge er beliggende ved store indfaldsveje til Aarhus – hovedapoteket i City Vest Centeret ved Silkeborgvej og filialen i Bilka i Tilst ved Viborgvej. Vi er 14 farmakonomer, 3 farmaceuter, 2 farmakonomelever, 3 servicemedarbejdere samt 2 chauffører.

Vi er uddannelsesapotek for studerende fra både KU og SDU, anvender PharmaNet, er akkrediteret efter DDKM og medlem af APOTEKEREN.

Du er velkommen til at kontakte farmakonomerne Birthe Thomsen eller Ann Møldrup for at få yderligere oplysninger om jobbet på tlf. 86 25 15 33. 

Alle ansøgninger behandles med diskretion.

Send din ansøgning samt CV til

Apoteker Helle Kristensen Baunmøller,
Aarhus City Vest Apotek,
City Vest Centret,
Gudrunsvej 7 st. 129,
8220 Brabrand.

e-mail: 366hk@apoteket.dk