nyheds banner

8900 Randers Sønderbros Apotek

Vi søger en farmakonom.

DIT JOB

Du får et alsidigt og meningsfuldt job, hvor du kan bruge din viden om medicin og sundhed til gavn for apotekets mange kunder og samarbejdspartnere.

Det daglige arbejde består i kundebetjening på hovedapoteket og i apotekets filialer, og du deltager i apotekets vagttjeneste.

Du vil få mulighed for at indgå i apotekets mange aktiviteter. Du kan blive ansvarlig for farmakonomstuderende eller som salgsansvarlig for et produktområde.

Men vi er lydhøre over for dine ønsker, ideer og ambitioner i forhold til opgaver og efteruddannelse.

 

DINE KVALIFIKATIONER

• Du er fleksibel og har et godt humør.

• Du kan arbejde fokuseret og systematisk.

• Du kan arbejde både selvstændigt og indgå i et team.

• Du er interesseret i at udvikle apoteket fagligt og salgsmæssigt.

• Du interesserer dig for udadvendte aktiviteter.

• Du vil medvirke til at opretholde et godt arbejdsmiljø.

 

VI TILBYDER

Et spændende job på et stort og dynamisk apotek, hvor der er fokus på sundhed og faglig rådgivning. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi hele tiden forsøger at udvikle apoteket med faglige aktiviteter såvel som med nye tiltag for kunderne.

Vi har en et stort selvvalgsområde med 7 kasseterminaler. Vi har drive-in ekspedition og selvbetjeningskasser, så vi kan have fokus på rådgivning. Vi har 4 forskelligartede apoteksfilialer bl.a. på regionshospitalet i Randers og et nyoprettet i Ceresbyen i Aarhus. Desuden har vi mange leverancer til både klinikker, institutioner og private. Vi har en vaccinationsklinik, hvor vi udfører både influenza- og rejsevaccinationer.

Tjenestetid 160 timer pr. måned eller efter aftale med tiltrædelse snarest. Apoteket har vagttjeneste med åbningstid kl. 6-24 på alle ugens dage. Arbejdstiden for farmakonomer ligger dog i tidsrummet mellem kl. 8 og 21. Stillingen indebærer aftenvagter samt lør-, søn- og helligdagsvagter.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til farmakonom Gitte Beider eller apoteker Bjørn P. Thorbjørner på tlf. 86 42 29 00.

 

Skriftlig ansøgning til:           

Sønderbros Apotek

Dytmærsken 10, 8900 Randers C

E-mail: soenderbros@apoteket.dk

 

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler.