nyheds banner

8000 Aarhus Sct. Lukas Apotek

Da en af vores farmakonomer går på efterløn, har vi en ledig stilling. Vi tilbyder en stilling i et travlt og udviklende miljø, hvor du vil indgå i et velfungerende team med fokus på faglighed, kvalitet, salg og service.

Vi tilbyder en stilling, hvor du som en del af skranketeamet skal være med til at udvikle apoteket både fagligt og forretningsmæssigt. Der er tale om en stilling, hvor du selv kan være med til at præge indholdet. For den rette vil der være mulighed for at blive kædeansvarlig for vores 3 afdelinger.

Om du er nyuddannet eller har flere års erfaring er af mindre betydning, så længe du er selvstændig, serviceminded, kvalitetsbevidst, uhøjtidelig og har et godt humør.

Sct. Lukas Apotek er en del af virksomheden Trøjborg, Skejby og Sct. Lukas Apotek. Vi er i alt 23 medarbejdere, heraf 12 farmakonomer og 4 farmaceuter. Apoteket er akkrediteret efter DDKM. Vi anvender CITO og er medlem af kæden Apotekeren.

Det er vores mål, at apoteket skal være et godt sted at komme for kunderne og en god arbejdsplads med fokus på udvikling og trivsel. Vi bestræber os hele tiden på at være på forkant og blandt de bedste. Vi lægger vægt på, at vi er et team, hvor alle har et medansvar for, at vi når vores fælles mål.

Arbejdstid 160 timer eller efter aftale. Tiltrædelse gerne 1. april 2020.

Apotekets åbningstider er hverdage til 17.30 (fredag 18.00) og lørdag til 13.30. Vi har lukket om søndagen.

For yderligere oplysninger kontakt apoteker Erik Meldgaard Andersen på telefon 86121222 eller også gerne aften på 25488540 eller mail ema@apoteket.dk. Ansøgninger behandles løbende, ansøgningsfrist 30. januar 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig.