Apoteket Rosen og Virum Apotek søger farmakonomer

Vi har mange unge mennesker ansat, så derfor har vi igen fået besøg af storken. Vi har brug for medarbejdere til faste stillinger og til barselsvikariater per 1. marts 2019.

Hvis du er udadvendt og brænder for at betjene vores kunder, så de får en god, faglig oplevelse hver gang, de besøger apoteket, er det lige dig, vi har brug for – lige meget om du er nyuddannet eller har erfaring. Dit ansvarsområde vil hovedsageligt være kundebetjening i skranken, hvor du får ansvaret for, at vi har tilfredse kunder. Hvis du har særlige kompetencer inden for et specielt ansvarsområde, hører vi også gerne fra dig.

Dit job vil blive varieret, da du har mulighed for at arbejde i flere af vores afdelinger.

Med baggrund i, at:

  • du tager ansvar for, at vi har tilfredse kunder
  • du gør en forskel
  • du tager initiativ til at optimere salg og service
  • du kan bevare overblikket
  • du er en inspiration for dine kollegaer og er en team player

vil vi glæde os til at modtage din ansøgning.

Hvis du vil høre nærmere om stillingen, kan apotekschef farmaceut Birgit Weinreich Rask kontaktes på telefon 35 81 75 00. Ansættelsessamtaler vil finde sted løbende. Vi glæder os til at modtage dit CV og din ansøgning pr. mail til 341br@apoteket.dk

 

Apoteket Rosen er en virksomhed i udvikling og består af Apoteket Rosen, Virum Apotek, Brønshøj Apotek, Hamlets Apotek, Apoteket Københavns Lufthavn og Husum Bypark Apotek. Alle enheder er nyindrettede, og vi arbejder med den nyeste teknologi. Der er installeret ROWA robotter på alle enheder. Vi har fuldt integreret intranet og arbejder så vidt muligt papirløst. Vi er DDKM akkrediteret. Vi er medlem af A-Apoteket. Vi uddanner farmakonomelever og har farmaceutstuderende på studieophold hvert forår.