Nyt fra Farmakonomforeningen

10-10-2019 Der er fuld gang i efterårets generalforsamlinger. Hvis du er ansat på privat apotek i Jylland eller på Fyn, så kan du stadig nå at deltage og få både indflydelse og indsigt i den politiske udvikling i forhold til faget. Og du kan også stille op til bestyrelsen.
  • Første lønforhandling

    14-10-2019 Nervøsiteten voksede før første lønsamtale på et nyt job i en virksomhed i industrien. Mette-Louise L. Jørgensen havde som tidligere apoteksansat ikke forhandlet løn før. Men en konsulent i Farmakonomforeningen gav hende hjælp, der gav retning og ro.
  • Win-win

    14-10-2019 På Horsens Sygehus har et farmakonomteam givet medicinanamneser et reelt kvalitetsløft, når patienter ankommer til Akutafdelingen. Farmakonomerne bruger deres viden om lægemidler, lægerne er lykkelige for hjælpen, og patienterne føler sig trygge.
  • FIP-Kongres under varme himmelstrøg

    14-10-2019 17 danske farmakonomer var med og præsenterede postere med projekter, da over 2.650 deltagere fra 115 lande i slutningen af september deltog i årets FIP-kongres, som i år blev holdt i Abu Dhabi i De forenede Emirater.

Ledige stillinger

Formanden

Christina Durinck er formand for Farmakonomforeningen. Hun tiltrådte i forbindelse med landsmødet i november 2014, hvor hun blev valgt for en 2-årig periode. I september 2016 blev hun genvalgt for en 4-årig periode. Christina er 37 år og uddannet fra Sct Pauls Apotek i Århus. Hun var frem til formandsvalget ansat på Sønderbro Apotek i København, som hun stadig bevarer en tilknytning til. Christina har været næstformand i Farmakonomforeningen i 7 år og var som farmakonomelev formand for elevsektionen i 2 år.

Regioner & sektioner

Her finder du en oversigt over din regionsbestyrelse, og hvilke møder og aktiviteter, der foregår i netop din region/sektion - og hvornår.