Nyt fra Farmakonomforeningen

18-06-2019 Det burde sige sig selv - man skal have løn for den tid, man er på arbejde. Men der er stadig medlemmer, der henvender sig, fordi arbejdstiden ikke passer til opgaverne. Læs her hvorfor gratisarbejde er et problem, der skal tages alvorligt.
  • Husker du at bruge dine rabatordninger i sommerferien?

    11-07-2019 Som medlem af Farmakonomforeningen har du adgang til medlemsfordele, der kan give dig både kontante fordele og gode bonusordninger – både i forhold til sommerferien og i hverdagen.
  • Farmakonomer yder et stort bidrag i det nære sundhedsvæsen

    03-07-2019 Ny kortlægning viser, at farmakonomernes rådgivning på apotekerne sparer lægebesøg og at farmakonomerne opdager problemer i forbindelse med medicin hos 16 procent af kunderne.
  • Sidste nyt fra industrisektionen

    02-07-2019 Der blev blandt andet talt om foreningens spørgeskemaundersøgelse blandt medlemmerne i industrisektionen, da tillidsrepræsentanter og kontaktpersoner i industrien holdt møde i slutningen af maj.

Ledige stillinger

Formanden

Christina Durinck er formand for Farmakonomforeningen. Hun tiltrådte i forbindelse med landsmødet i november 2014, hvor hun blev valgt for en 2-årig periode. I september 2016 blev hun genvalgt for en 4-årig periode. Christina er 37 år og uddannet fra Sct Pauls Apotek i Århus. Hun var frem til formandsvalget ansat på Sønderbro Apotek i København, som hun stadig bevarer en tilknytning til. Christina har været næstformand i Farmakonomforeningen i 7 år og var som farmakonomelev formand for elevsektionen i 2 år.

Regioner & sektioner

Her finder du en oversigt over din regionsbestyrelse, og hvilke møder og aktiviteter, der foregår i netop din region/sektion - og hvornår.