Nyt fra Farmakonomforeningen

16-01-2019 Du finder tilmeldingsblanketten på Apotekerforeningens medlemsnet. Tilmeldingsfristen er forlænget til og med den 15. februar.
  • Vi vil være endnu klogere på jeres hverdag

    18-02-2019 Farmakonomforeningens hovedbestyrelse besøger jævnligt arbejdspladser rundt om i landet for at få et kig ind i farmakonomernes dagligdag. Senest slog apoteker og medarbejdere i Glostrup dørene op.
  • Honorering i påsken på privat apotek

    08-02-2019 Selvom påsken falder sent i år, så er det på høje tid at få set på vagtplanlægningen i påsken. Her er hvad du skal være opmærksom på.
  • Alle skal opruste i slaget mod superbakterierne

    07-02-2019 Prognosen lyder, at 10 millioner mennesker i år 2050 vil dø af bakterieinfektioner. På sygehusene har man for alvor taget kampen op mod superbakterierne, og farmakonomer er med i frontlinjen.

Ledige stillinger

Formanden

Christina Durinck er formand for Farmakonomforeningen. Hun tiltrådte i forbindelse med landsmødet i november 2014, hvor hun blev valgt for en 2-årig periode. I september 2016 blev hun genvalgt for en 4-årig periode. Christina er 37 år og uddannet fra Sct Pauls Apotek i Århus. Hun var frem til formandsvalget ansat på Sønderbro Apotek i København, som hun stadig bevarer en tilknytning til. Christina har været næstformand i Farmakonomforeningen i 7 år og var som farmakonomelev formand for elevsektionen i 2 år.

Regioner & sektioner

Her finder du en oversigt over din regionsbestyrelse, og hvilke møder og aktiviteter, der foregår i netop din region/sektion - og hvornår.