Billetlugen

Som medlem af Farmakonomforeningen har du mulighed for at få billige billetter til en lang række arrangementer i hele landet via Billetlugen.

For at gøre brug af din medlemsfordel skal du bruge en rabatkode. Du kan få rabatkoden tilsendt ved at sende en mail til billetlugen@farmakonom.dk og skrive, at du er medlem af Farmakonomforeningen.

 

Her kan du se aktuelle tilbud fra Farmakonomforeningens partnerskab med Billetlugen

  • 10% Rabat til Mamma Mia i 2020

  • 20% rabat til Midland Festival d. 14.-16. maj 2020 i Otterup på Fyn
    • OBS! Rabatten for Midland Festival gælder til og med d. 31.dec. 2019
  • DM Finale 2020 d. 10. juni – Speedway i Vojens – 20% rabat ex. gebyr

  • Danish FIM Speedway Grand Prix – 20% rabat ex. gebyr

 

 

Mamma Mia! i 2020

undefined 

 

 

Megasuccesen kommer tilbage - på dansk!
Endelig tilbage i Danmark! 
Efter ti års ventetid kan det danske publikum atter opleve den globale megasucces MAMMA MIA! på dansk i foråret 2020. I 2010 oplevede 190.000 danskere musicalen MAMMA MIA! ledsaget af ABBAs udødelige hits i København og Aarhus. Opsætningen havde et af de største forsalg til en dansk teaterforestilling nogensinde. Ligesom sidst bliver musicalen opført med et dansk cast og med danske versioner af ABBAs allerstørste hits.

Et talentfuldt dansk cast
Annette Heick skal spille den ene kvindelige hovedrolle som Donna. Den anden hovedrolle spilles af det 24-årige stortalent Matilde Zeuner Nielsen. I de øvrige roller medvirker bl.a. Trine Gadeberg, Nicoline Siff Møller, Gordon Kennedy, Jesper Lundgaard, Peter Oliver Hansen og René Wormark.*

Ligesom sidst er det produktionsselskabet PER SE der står bag opsætningen af MAMMA MIA! i Danmark. De har også stået bag opsætningen i Göteborg og siden hen også i Helsinki og Warszawa. Bengt Bauler, kreativ ansvarlig, siger: "Vi ser frem til endnu en gang at præsentere vores græske ø hvor solen altid skinner, havet er meget blåt og hvor ABBAs musik strømmer i løbet af 2 timer og 40 minutter. Her i Skandinavien har vi virkelig brug for lys, farve og positiv energi i de mørkeste vintermåneder. Here we go again!"

En mor. En datter. Tre mulige fædre.
Og et bryllup du aldring glemmer!
Over 60 millioner mennesker verden over er blevet forelsket i karaktererne, historien og musikken. Manuskriptforfatter Catherine Johnsons glade og morsomme historie udspiller sig på en græsk ø. Sofie skal giftes, men ved ikke, hvem hendes far er. Hun læser sin mor Donnas dagbog og finder ud af, at der findes 3 mulige fædre, og inviterer dem i al hemmelighed til sit bryllup. En af dem er hendes far, men hvem?
De magiske fortællinger i ABBAs tidsløse sange driver denne fortryllende historie om kærlighed, glæde og venskab frem, og hver aften vil publikum få deres livs oplevelse.
Med flere produktioner verden over end nogen anden musical er MAMMA MIA! en fantastisk succes!

Se mere på mamma-mia.dk 

 

Medlemsrabat: 10% i rabat ex. gebyr på alle billetter på følgende datoer. Bemærk at rabatkoden her skal tilføjes -MM2020 (hvis linket ikke virker, så er der udsolgt af rabatbilletter til arrangementet)

Link:

29-01-2020

30-01-2020

05-02-2020

13-02-2020 

 

Midland Festival – 20% rabat ex. gebyr

D. 14.-16. maj 2020 i Otterup på Fyn

**Rabatten gælder til og med d. 31. dec. 2019**

undefined

Midland Festival er for alle der holder af Americana, Country og Roots musik fra et bredt og varieret musikprogram, hvor der er noget for enhver smag fra både danske og internationale bands.

Midland Festival afholdes i et stort telt på Hasmark Strand Camping på Nordfyn, så du er i læ for regn og vind. 

Læs mere på: https://midlandfestival.dk/, hvor programmet for festivalens løbende opdateres

 

Link:

14.-16./05 - 2020

 

 

DM Finale 2020 – Speedway i Vojens – 20% rabat ex. gebyr

undefined

D. 10. juni 2020 i Vojens Speedway Center

Onsdag den 10. juni 2020 køres om det individuelle danske mesterskab i speedway på Vojens Speedway Center. Det er 69. gang at titlen er på spil, men kun fjerde gang at Vojens er DM-vært.

Det er altid en festaften, hvor landets ypperste speedwaykørere, på én og samme aften, kæmper indædt om guld, sølv og bronze. Med hele 12 titler er legenden Ole Olsen mesteren over dem alle. Men blandt de kørere som også er aktive i 2020, har både Nicki Pedersen og Niels Kr. Iversen 7 titler, mens den regerende mester Kenneth Bjerre har to, og Hans Andersen og Bjarne Pedersen en enkelt titel hver.

 

BE THERE…

 

Info om billetter

Billettyperne Barn under 15 år og Pensionist over 65 år kan kun købs som ståpladser.

Familiebilletten til 2 voksne og 2 børn under 15 år kan kun købes som ståpladser.

Tribune A-B-C er overdækket.

 

Link:

Onsdag den 10. juni 2020

 

 

Danish FIM Speedway Grand Prix – 20% rabat ex. gebyr

undefined

Danish FIM Speedway Grand Prix sponsored by ECCO køres igen på Vojens Speedway Center den 12. september 2020.

I 2019 så 15.000 begejstrede tilskuere de 16 bedste speedwaykørere i verden kæmpe om at blive verdensmester. Gå ikke glip af at se de danske stjerner VM sølvvinder Leon Madsen og Niels Kristian Iversen samt det danske wildcard kæmpe mod verdenseliten, som er ført an af den forsvarende verdensmester Bartosz Zmarzlik samt de tidligere verdensmestre Tai Woffinden, Greg Hancock og Jason Doyle. Derudover kan I opleve de polske stjerner Patryk Dudek, Magic Janowski og det russiske missil Emil Sayfutdinov samt mange flere. 

BE THERE…

 

Info om billetter

Billettyperne Barn under 15 år og Pensionist over 65 år kan kun købs som ståpladser.

Familiebilletten til 2 voksne og 2 børn under 15 år kan kun købes som ståpladser.

Tribune A-B-C er overdækket.

Tribune D-E-F-G er ikke overdækket.

 

Link

Den 12. september 2020

 

Danish FIM Speedway Grand Prix – 20% rabat ex. gebyr

D. 12. september 2020 i Vojens Speedway Center