Billetlugen

Som medlem af Farmakonomforeningen har du mulighed for at få billige billetter til en lang række arrangementer i hele landet via Billetlugen.

For at gøre brug af din medlemsfordel skal du bruge en rabatkode. Du kan få rabatkoden tilsendt ved at sende en mail til billetlugen@farmakonom.dk og skrive, at du er medlem af Farmakonomforeningen.

 

Her kan du se aktuelle tilbud fra Farmakonomforeningens partnerskab med Billetlugen

  • 10% Rabat til Mamma Mia i 2020
  • Danmarks Største Natklub - Club Awards – 45% rabat ex. gebyr

 

Mamma Mia! i 2020

undefined 

 

 

Megasuccesen kommer tilbage - på dansk!
Endelig tilbage i Danmark! 
Efter ti års ventetid kan det danske publikum atter opleve den globale megasucces MAMMA MIA! på dansk i foråret 2020. I 2010 oplevede 190.000 danskere musicalen MAMMA MIA! ledsaget af ABBAs udødelige hits i København og Aarhus. Opsætningen havde et af de største forsalg til en dansk teaterforestilling nogensinde. Ligesom sidst bliver musicalen opført med et dansk cast og med danske versioner af ABBAs allerstørste hits.

Et talentfuldt dansk cast
Annette Heick skal spille den ene kvindelige hovedrolle som Donna. Den anden hovedrolle spilles af det 24-årige stortalent Matilde Zeuner Nielsen. I de øvrige roller medvirker bl.a. Trine Gadeberg, Nicoline Siff Møller, Gordon Kennedy, Jesper Lundgaard, Peter Oliver Hansen og René Wormark.*

Ligesom sidst er det produktionsselskabet PER SE der står bag opsætningen af MAMMA MIA! i Danmark. De har også stået bag opsætningen i Göteborg og siden hen også i Helsinki og Warszawa. Bengt Bauler, kreativ ansvarlig, siger: "Vi ser frem til endnu en gang at præsentere vores græske ø hvor solen altid skinner, havet er meget blåt og hvor ABBAs musik strømmer i løbet af 2 timer og 40 minutter. Her i Skandinavien har vi virkelig brug for lys, farve og positiv energi i de mørkeste vintermåneder. Here we go again!"

En mor. En datter. Tre mulige fædre.
Og et bryllup du aldring glemmer!
Over 60 millioner mennesker verden over er blevet forelsket i karaktererne, historien og musikken. Manuskriptforfatter Catherine Johnsons glade og morsomme historie udspiller sig på en græsk ø. Sofie skal giftes, men ved ikke, hvem hendes far er. Hun læser sin mor Donnas dagbog og finder ud af, at der findes 3 mulige fædre, og inviterer dem i al hemmelighed til sit bryllup. En af dem er hendes far, men hvem?
De magiske fortællinger i ABBAs tidsløse sange driver denne fortryllende historie om kærlighed, glæde og venskab frem, og hver aften vil publikum få deres livs oplevelse.
Med flere produktioner verden over end nogen anden musical er MAMMA MIA! en fantastisk succes!

Se mere på mamma-mia.dk 

 

Medlemsrabat: 10% i rabat ex. gebyr på alle billetter på følgende datoer. Bemærk at rabatkoden her skal tilføjes -MM2020 (hvis linket ikke virker, så er der udsolgt af rabatbilletter til arrangementet)

Link:

29-01-2020

30-01-2020

05-02-2020

13-02-2020

 

 

Club Awards – 45% rabat ex. gebyr

Lørdag den 16. November 2019 i Brøndby Hallen

 

undefined

Danmarks Største Natklub - Club Awards!
For fjerde år i træk fejrer og hylder Club Awards den danske club scene med et brag af et show. Vi byder endnu engang publikum velkommen til et storslået, -spektakulært og effektfyldte awardshow. Club Awards er kendt for sine mange effekter på scenen og 2019 er ingen undtagelse. Med Europas største lasershow, flere kilo konfetti, og en scene som både har ild, CO2, pyro og selvfølgelig et imponerende lysshow, er den 8 timers lange fest i den grad sikret

Vi er stolte over at præsentere det bedste fra den danske clubbing scene samlet i et hårdt-pumpet show. Mere end 20.000 festeglade mennesker har allerede mærket energien fra showet, og Club Awards 19 bli’r kun endnu vildere.

 

Læs mere om showet her: https://clubawards.com/

Køb din billet til showet den 16. november 2019 i Brøndby Hallen. (Hvis linket ikke virker, så er der udsolgt af rabatbilletter til arrangementet)