GF Forsikring

Som medlem af Farmakonomforeningen kan du få forsikringer gennem GF Pharma. GF Pharma er en forsikringsklub under GF Forsikring, som er ejet af kunderne og ikke skal skabe afkast til aktionærer.

Få forsikringer med overskudsdeling

Aftalen betyder, at du kan få forsikringer med overskudsdeling og også billig autohjælp. Du kan få et tilbud ved at kontakte GF Pharma på 70 20 05 47 eller gå ved at bestille et opkald her.

 

Dine fordele i GF Pharma

  • Billig autohjælp for kun 300 kr. om året
  • Bilforsikring med overskudsdeling. Det betyder, at prisen på bilforsikringen i 2019 bliver 15 % billigere.
  • Du får også overskuddet tilbage på alle andre forsikringer. I 2019 er det 4 %.

Du får del i overskuddet, selvom du har haft en skade

Hos GF gælder princippet om en for alle, alle for en. Det vil sige, at selvom du har haft en skade i årets løb, så får du alligevel del i årets overskud. Skulle der et enkelt år være underskud, mærker du ikke noget til det.

Bliv ringet op og få et tilbud

 

Hvem er GF Pharma?

GF er ejet af kunderne og skal ikke skabe overskud til aktionærer. GF Pharma er én blandt mange forsikringsklubber i GF Forsikring.

Ideen med en klub er, at ansvarsbevidste mennesker søger sammen i et forsikringsfællesskab og deler overskuddet, når årets skaderegnskab er gjort op. 

GF Pharma forsikrer alle inden for den farmaceutiske industri i Danmark. Nærmeste familie til ansatte kan også blive medlem, og pensionister og tidligere ansatte i den farmaceutiske industri er også velkommen.

Hvad er fordelen ved at være med i en klub?

Via din bilforsikring får du medindflydelse i GF Pharma og har stemmeret på den årlige generalforsamling. Gennem din egen adfærd er du – sammen med de andre medlemmer - med til at sikre, at klubbens samlede skadesudgifter holdes nede – uden at det går ud over dækningen.

Klubbens medlemmer er selv med til at sætte grænserne for risikoen ved at definere, hvem klubben består af. GF Pharma arbejder målrettet på at tiltrække gode og ansvarsbevidste medlemmer og har mulighed for at opsige et medlem, der belaster fællesskabets økonomi i urimelig grad.