nyheds banner

Find krystalkuglen frem

Det er svært at spå – især om fremtiden, sagde Storm P. Vi giver dig alligevel chancen i Farmakonomforeningens traditionsrige Nytårsquiz.

Hvem er statsminister om et år? Flytter Apotekerforeningen tilbage til Dehns Palæ i løbet af 2014 og hvem vinder egentlig Tour de France? Det er nogle af spørgsmålene i nytårsquizzen for 2014. Alle medlemmer inviteres til at deltage i quizzen – du finder den her

 

Fristen er 10. januar 2014, og vinderen afgøres  i december 2014.

 

2013 var svær

2013 viste sig at være et forudsigeligt år. Sidste års quiz havde 14 spørgsmål, men ingen havde svaret rigtigt på dem alle sammen. Vinderen blev Nanna Bækgaard fra Skive Løve Apotek, der havde 12 rigtige svar, og hun modtager en chokoladepræmie.

 

Sådan gik det

Farmakonomerne var generelt rigtig gode til de politiske spørgsmål, og langt de fleste havde forudsagt at Helle Thorning-Schmidt (S) stadig er statsminister, at Venstre lå bedst i Gallup, Lars Barfoed stadig er formand for de Konservative  og at Venstre fik flest borgmesterposter efter valget.

 

Til gengæld kneb det lidt mere med at gætte årets Tour de France-vinder (Chris Froome). Spørgsmålet om Tour de France er et af de faste spørgsmål i nytårsquizzen, og Alberto Contador var farmakonomernes favorit. Brøndby blev, som de fleste havde gættet, i Superligaen, og det lykkedes ikke for Caroline Wozniacki at vinde en Grand Slam i 2013.

 

Til gengæld havde meget få regnet med den danske succes i Melodi Grand Prix, og at februar 2013 blev koldere end gennemsnittet kom også bag på de fleste. Til gengæld var Oscar nomineringen af En kongelig affære ventet, og de fleste havde også forudset at 2013 ikke blev året, hvor der blev lavet forlig om opgør med det personlige, farmaceutejerskab til apotekerne.

 

Fra vores egen verden blev der spurgt til antallet af likes på Farmakonomforeningens Facebookside (888 likes pr. 1. december 2013), til farmakonomledigheden i september  (mellem 1 % og 2 %) og antallet af deltagere til årets elevweekend (150).