nyheds banner

Hvad siger lønsedlen?

Din løn er vigtig – for dig og for os. Farmakonomforeningen er ved at indsamle oplysninger til årets lønstatistik. Tjek din postkasse – hvis vi har brug for din hjælp, er der brev på vej.

Brevene kommer til farmakonomer i den offentlige sektion og i industrissektionen. Farmakonomforeningen kan hente statistik over lønningerne på privat apotek direkte fra Danmarks Apotekerforening. Derfor indsamler vi ikke lønoplysninger fra medlemmerne på privat apotek.

 

Værdifuldt redskab

Farmakonomforeningen bruger lønstatistikken til at overvåge den samlede lønudvikling for farmakonomer. Når lønstatistikken er færdig, kan du også bruge lønstatistikken til at se, om du følger den almindelige lønudvikling inden for dit område.

 

En præcis lønstatistik kræver, at mange indtaster deres lønoplysninger. Derfor får alle medlemmer i det offentlige eller i industrien en mail eller et brev med et login til lønstatistikken. Vi håber, at du vil indtaste dine oplysninger, og hjælper os med at blive klogere på lønudviklingen inden for din branche.

  

Sådan gør du

Vi har sendt en mail eller et brev til industriansatte og offentligt ansatte farmakonomer. Hvis du har fået en mail om lønstatistikken skal du bare klikke på linket i mailen, og så er du i gang.

 

Hvis du har fået et brev, skal du klikke her og bruge det login og kodeord, du har fået oplyst i brevet.

 

 Hvis du er ansat i industrien eller på det offentlige område og hverken modtager et brev eller en mail inden for en uges tid, må du gerne tjekke dit spamfilter og ellers kontakte os. Så sikrer vi, at du er korrekt registret i vores medlemssystem.

 

Fakta

Frist

Lønstatistikken skal være udfyldt inden 10. oktober 2013. God fornøjelse – og tak for hjælpen!