nyheds banner

FTF-A lancerer ny hjemmeside

A-Kassen FTF-A har lanceret en helt ny og opdateret ny hjemmeside. Hiemmsiden er blevet mere overskuelig og er bygget op omkring brugernes mest stillede spørgsmål til a-kassen.

Formålet med den nye hjemmeside er at gøre indholdet langt mere overskueligt og forståeligt for brugerne. Samtidig vil vi sætte fokus på, at FTF-A er en a-kasse for både medlemmer i job og ledige medlemmer, og at vi som a-kasse har fokus på at skabe beskæftigelse for vores medlemmer og hjælpe dem med at komme i job og ved jobskifte.

Spørgsmål og svar er centralt
Den nye hjemmeside er bygget op omkring et ”spørgsmål og svar” univers, hvor brugerne kan finde svar de oftest stillede spørgsmål om f.eks. dagpenge, efterløn og medlemskab. Spørgsmål og svar finder man en lang række steder på hjemmesiden, og det er også tilgængeligt flere steder direkte på forsiden.

Derudover har vi gjort siden mere enkel ved at have få topmenupunkter. Under ”Vi tilbyder” kan brugerne finde alle de tilbud, som FTF-A har.

Under ”Din situation” har vi med udgangspunkt i det enkelte medlems situation som f.eks. ledig, studerende eller lønmodtager samlet de tilbud og informationer, som kan være relevante for medlemmet. På den måde bliver det lettere at finde relevant information hurtigt.

Vores selvbetjeningsunivers – Tast Selv – har vi kun foretaget mindre designmæssige ændringer til i denne omgang. Vi forventer på et senere tidspunkt at lancere en opdateret udgave af Tast Selv.

For organisationer
I bundmenuen har vi et menupunkt, der hedder For faglige organisationer, hvor I kan finde relevant viden, som I skal bruge om arbejdsmarkedet og a-kasse området. 

Se hjemmesiden her