nyheds banner

Husk dit årsmøde

Har du meldt dig til årsmødet i din region eller sektion? Tilmeldingerne er i gang, så det er bare om at komme til tasterne.

Årsmødet i din region eller sektion er din chance for at diskutere dit fag, din forening og din faglighed med andre farmakonomer og Farmakonomforeningens politikere.

Landsmøde og OK15

Årsmøderne kommer i alle regioner og sektionerne til at handle om det forestående landsmøde. Der sættes fokus på de kommende overenskomstforhandlinger både i regionerne og i den offentlige sektion. Derudover afholder bestyrelserne beretning om året der gik, og det kommende års aktiviteter – og du kan naturligvis give dit besyv med.

Formand Susanne Engstrøm går på landsmødet i november af efter 25 år som formand, så det bliver også din mulighed for at sige farvel – og for at hilse på den kommende formand Christina Durinck.

Regioner: modernisering

I de fem regioner vil der også blive talt om den kommende modernisering af apotekssektoren. Hvad kommer det til at betyde for dig og din arbejdsplads?

Du kan se datoen for dit årsmøde nedenunder. Alle medlemmer af Farmakonomforeningen kan deltage  – husk at farmakonomelever naturligvis også er velkomne!

Deltagelse er gratis. Vel mødt!

Datoer

23. september 2014 
Region Sjælland

1. oktober 2014 
Region Syddanmark 

2. oktober 2014 
Region Nordjylland

4. oktober 2014
Industrisektionen

9. oktober 2014 
Region Hovedstaden

20. oktober 2014 
Region Midtjylland

24.-25. oktober 2014 
Den offentlige sektion