nyheds banner

Pharmakon er Danmarks Sundeste Virksomhed

Pharmakon i Hillerød er i dag udpeget som vinder af konkurrencen om at blive Danmarks Sundeste Virksomhed.

Prisen overrækkes af sundhedsminister Nick Hækkerup. 

Ifølge en meget tilfreds direktør, Janne Albertsen, er det især Pharmakons strategi om at skabe begejstrede medarbejdere, der har vakt dommerkomiteens opmærksomhed.

”Jeg er utrolig glad for prisen, og jeg er virkelig stolt over, at det er lykkes for os her på Pharmakon både at have exceptionelle flotte medarbejdertilfredshedsmålinger - og så samtidig være en rentabel virksomhed,” siger direktør Janne Albertsen.

Pharmakon vandt over 166 øvrige deltagende virksomheder, og Janne Albertsen forklarer centerets succes i konkurrencen med, at Pharmakon har haft stort fokus på medarbejdertrivsel, og at det har været en central beslutning, at der skal være trivselstilbud til alle medarbejdere, uanset om man vil motionere, spise sundt eller styrke det sociale fællesskab.

Om prisen

Danmarks Sundeste Virksomhed er en konkurrence, som belønner innovativt og professionelt arbejde med sundhed på de danske arbejdspladser. Sundhedstiltag kan være med til at styrke medarbejdernes helbred, velvære og arbejdsmiljø. Danmarks Sundeste Virksomhed er et samarbejde mellem Dansk Erhverv, Dansk Firmaidrætsforbund, SundhedsDoktor og Nordea Liv & Pension.