nyheds banner

Tim Lund-Jensen ny direktør

Farmakonomforeningen har ansat Tim Lund-Jensen som ny direktør pr. 1. februar.

”Jeg ser frem til opgaven. Det er en spændende organisation, og farmakonomfaget er i en rivende udvikling. Samtidig står faget midt i et politisk minefelt, fordi apotekssektorens fremtid er til debat. Der er nok at tage fat på, og jeg glæder mig til at samarbejde med farmakonomer og de ansatte,” siger Tim Lund-Jensen.

I Farmakonomforeningen er der stor tilfredshed med, at Tim Lund-Jensen har sagt ja til opgaven.

”Tim har stor erfaring og kender vores fag og vores forening. Han bliver en stor gevinst for sekretariatet og for farmakonomer” siger formand Susanne Engstrøm.

Erfaren direktør

Tim Lund-Jensen er allerede kendt i Farmakonomforeningen, hvor hans firma har bistået foreningen med mange forskellige opgaver, herunder udarbejdelse af en ny struktur for foreningen, undervisning af tillidsvalgte og ikke mindst sparring og ledelsesudvikling af hovedbestyrelsen og de øvrige politisk valgte.

Tim Lund-Jensen ejer i dag konsulentfirmaet TimOut, der blandt andet arbejder med organisationsudvikling, uddannelse og ledelse. Blandt kunderne har været en række faglige organisationer, uddannelsesinstitutioner og virksomheder. TimOut sættes nu i bero, mens Tim Lund-Jensen sætter sig i direktørstolen i Farmakonomforeningens sekretariat i Skindergade.

Kort om Tim

Tim Lund-Jensen er 64 år gammel, og er uddannet topograf. Han har erfaring fra stillinger i blandt andet Geodætisk Institut, Danske Bankfunktionærers Landsforening og Finansforbundet. Han har derudover mere end 30 års erfaring med undervisning. I sin fritid spiller Tim Lund-Jensen trommer i bandet The Black Spoones.