nyheds banner

Velkommen til vores nye hjemmeside

Farmakonomforeningen har fået ny hjemmeside. Vi håber, at du vil tage godt imod den og lader dig inspirere til at læse mere om din løn- og ansættelsesvilkår, din forening og dit fag.

Vi har valgt at gøre det endnu lettere for hjemmesidens besøgende at finde det indhold, de kommer efter. Derfor har vi fremhævet stillingsannoncerne på forsiden, og givet direkte adgang med et enkelt klik til de enkelte overenskomstområder, hvor du finder dine løn- og ansættelesvilkår beskrevet.

Regioner og sektioner

Det er vores ambition, at du altid let kan finde de oplysninger, du har brug for på farmakonom.dk. Derfor har vi forbedret søgefunktionen og gjort navigationen mere overskuelig.

Vi har også valgt at have direkte links fra forsiden til de enkelte regioner- og sektioner. Det gør det nemlig også lettere for dig at finde dine lokale arrangementer og melde dig til!

Mangler du noget?

Leder du efter noget, du ikke kan finde? Eller skulle der alligevel være et dødt link et sted? Eller har du bare gode ideer til, hvordan vi kan gøre farmakonom.dk endnu bedre?

Så skriv til os på kl@farmakonom.dk – gode ideer, konstruktiv kritik og konkrete rettelser er meget velkomne. Vi bliver kun bedre med din hjælp!

Hjemmesiden er lavet i Umbraco, og udarbejdet af Netmester