nyheds banner

Farmakonomforeningen har brug for emailadresser på alle medlemmer

En gang i mellem er det nødvendigt for foreningen at kunne sende samlet information ud direkte til alle medlemmer, blandt andet når der skal indgås ny overenskomst.

Det er nemlig både dyrt og tidskrævende at gøre pr brev. Desværre har foreningen ikke de rigtige emailadresser på alle medlemmer. Der er nogle, der aldrig har oplyst deres emailadresse. Andre har ikke fået sendt nye kontaktoplysninger og besked om jobskifte til foreningen. Derfor gør Farmakonomforeningen nu en indsats for at nå alle medlemmer og bede om de rigtige kontaktoplysninger.

”Vi har bedt tillidsrepræsentanterne om at lede indsatsen, men alle medlemmer – især dem der ikke har en tillidsrepræsentant – må meget gerne støtte op. Det kan for eksempel være ved at spørge de kolleger, der måske ikke helt så ofte tjekker hjemmesider og sociale medier. Hvis medlemmerne ved, at de får nyhedsbreve fra foreningen, eller de lige selv har opdateret deres oplysninger, så er det selvfølgelig ikke nødvendigt. Men alle andre vil vi gerne høre fra senest den 30. november,” lyder det fra formand for Farmakonomforeningen Christina Durinck.

Lister med navne og emailadresser på medlemmer kan sendes til ff@farmakonom.dk.