nyheds banner

FTF's kongres vil udvide samarbejdet med LO

Den 18. og 19. november afholdt FTF kongres. Farmakonomforeningen havde en delegation med på kongressen.

Dermed var foreningen med til enstemmigt at vedtage, at FTF inden udgangen af 2017 skal afklare grundlaget for at skabe én samlet hovedorganisation med LO. Hvis en ny hovedorganisation bliver en realitet, vil den repræsentere i alt 1.500.000 lønmodtagere. Samtidig blev det besluttet at udvide det strategiske samarbejde mellem FTF og LO i den samme periode.

I løbet af dagene var både statsminister Lars Løkke Rasmussen og også LO's nyvalgte formand Lizette Risgaard på talerstolen.

 

Christina Durinck genvalgt til forretningsudvalget

Torsdag eftermiddag blev formand for Farmakonomforeningen Christina Durinck derudover genvalgt til FTF's forretningsudvalg. Dermed er landets farmakonomer fortsat repræsenteret helt i toppen af den danske fagbevægelse.

Fra Christina Durinck lyder det: "Jeg ser mig selv som repræsentant for de små faglige organisationer, og nu hvor grundlaget for en eventuel fælles hovedorganisation skal undersøges, er det vigtigere end nogensinde, at vi er repræsenteret. Det er helt afgørende, at der er plads til vores forskellighed. For at en fælles organisation bliver en varig succes, skal det simpelthen tænkes ind i organisationen. For det er i vores forskellige fagligheder, at vi finder vores styrke."