nyheds banner

Ny sekretariatschef for farmakonomerne

Farmakonomforeningen har ansat Lars Broberg som ny sekretariatschef. Han tiltræder 1. april 2016.

Cand.scient.pol. Lars Broberg, 44 år, bliver Farmakonomforeningens nye sekretariatschef. Han kommer fra en stilling i Finansforbundet, hvor han har siddet som administrationschef i de seneste 8 år.

Fra en stor organisation med 52.000 medlemmer og 130 sekretariatsmedarbejdere glæder han sig til arbejdet i en mindre organisation, hvor han ikke alene vil være tæt på sekretariatet, men også komme tæt på medlemmerne, politikerne og beslutningerne: - Jeg medbringer et dybtgående kendskab til drift og udvikling af en fagforening og er varm fortaler for den danske model. Jeg glæder mig meget til at kunne bidrage med udvikling og sparring i Farmakonomforeningen, siger Lars Broberg.

- Farmakonomforeningen er ikke større end, at man er tæt på mange aktive medlemmer i det daglige, og det glæder jeg mig til. For min ambition er at gøre en mærkbar forskel for medlemmerne, fortsætter han. - Og jeg vil kunne mærke, at jeg gør det hver dag!

- Med Lars har vi fået en kompetent sekretariatschef, som kan hjælpe os med at udvikle Farmakonomforeningen til verdens bedste fagforening, siger formand Christina Durinck. 

- Lars kommer med mange gode erfaringer både fra Finansforbundet og Rigsrevisionen, men han er også en mand, der tør kaste sig ud i de mere skæve ting, som eksempelvis at åbne og drive en succesfuld tapasbar. Det vil sige, at han har prøvet mange facetter af ledelse, fortsætter formanden. – Og så har det været vigtigt for os at finde en sekretariatschef, som har samme værdisæt og matcher den kultur, som allerede findes i huset. 

Lars Broberg tiltræder som sekretariatschef 1. april 2016.

 

Karriere

2008-nu Finansforbundet, administrationschef

2006-2008 Københavns Kommune, Handicapcenter Øst, administrationschef

2001-2006 Restaurant Tapasbaren ApS (Børsen Gazelle virksomhed 2006), direktør og indehaver

1999-2001 Rigsrevisionen, fuldmægtig


Uddannelse

2013 INSEAD Executive Management Programme

2009 HD i organisation og ledelse fra CBS

2001 Kandidat i statskundskab (cand.scient.pol.) fra Københavns Universitet


Privat

Gift og har en søn på 7 år. Nyder at se venner – og lave og spise god mad. Dyrker sport, primært spinning, som én gang om ugen - året rundt - afsluttes med en dukkert i Københavns Havn.