nyheds banner

Pensionskassen har fået ny hjemmeside

Pensionskassen for Farmakonomer har fået ny hjemmeside. Den skal være med til at styrke servicen over for medlemmerne og gøre det nemt og overskueligt at finde det, der eftersøges på hjemmesiden. Samtidig introduceres pensionskassens nye logo.

Det skal være nemmere for medlemmerne at finde det, de søger, når de går på hjemmesiden. Derfor er indholdet bygget op mere enkelt end tidligere, og der er direkte tilgang fra forsiden til det mest søgte indhold. 

- Vores intention er at gøre os mere synlige over for medlemmerne, og derfor har vi gjort hjemmesiden mere brugervenlig. Satsningen er et led i den kommunikationsstrategi, vi startede sidste år med udsendelse af et online nyhedsbrev, siger direktør i pensionskassen Peter Bache Vognbjerg.

Overblik over dine vilkår
Medlemmerne skal kunne skabe sig overblik over deres økonomi som pensionister, og de skal let kunne finde fakta om, hvordan de er dækket i tilfælde af sygdom, invaliditet og for tidlig død. 

- Vi ønsker at give medlemmerne den bedst mulige service, og det skal den nye hjemmeside bidrage til, siger Peter Bache Vognbjerg.

Samtidig vil hjemmesiden have en del indhold, som følger de strenge myndighedskrav og dokumenterer, hvordan pensionskassen investerer medlemmernes opsparing, og til hvilke afkast. 

Ny identitet i logo
Det nye logo giver Pensionskassen for Farmakonomer en ny og moderne designmæssig identitet. 

Logoet er bygget op af pensionskassens initialer samtidig med, at det symboliserer lægemiddelsektoren og farmakonomfaget.

Medlemmerne bliver spurgt
Når hjemmesiden har været i luften et par måneder, vil medlemmerne blive spurgt om deres holdning til den. Det foregår via en spørgeskemaundersøgelse, som lanceres i pensionskassens nyhedsbrev.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her