nyheds banner

Velkendt ansigt som ny direktør

Lotte Fonnesbæk er i dag udnævnt som ny direktør for Pharmakon.

Det bliver den 50-årige cand.pharm. Lotte Fonnesbæk, der sætter sig i direktørstolen på Pharmakon. Bag sig har hun 25 års erfaring i og omkring apotekssektoren samt en bred ledelseserfaring.

"Jeg glæder mig utroligt meget til at stå i spidsen for Pharmakon. Mit hjerte banker for apotekernes udvikling. Den faglige rådgivning, som borgerne hver dag får på apoteket, bunder i medarbejdernes kompetencer, og her er farmakonomuddannelsen helt central," udtaler den nye direktør. "Jeg vil bidrage til at bringe Pharmakon endnu tættere på det daglige liv på et apotek, ligesom Pharmakon skal blive ved med at styrke sin position som fremtrædende konferencecenter."

Lotte Fonnesbæk kommer fra en stilling som souschef på Køge Boholte Apotek. Hun har tidligere fra 1995-2007 været ansat som sektionsleder på Pharmakon med forskning og udvikling i relation til apotekssektoren, hvorefter hun har været sundhedsfaglig direktør i Danmarks Apotekerforening, og i 2010 sundhedsfaglig chef i Dansk Selskab for Patientsikkerhed.

Formand Christina Durinck hilser den nye direktør velkommen: "Vi kender Lotte som en faglig dygtig person og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, som vi altid har haft med Pharmakon," siger hun.

Lotte Fonnesbæk tiltræder den 1. november 2015.