nyheds banner

Den første apoteksblog i Danmark

Midt i juli 2016 gik to farmakonomer i luften med den første apoteksblog i Danmark.

Det er Mia Edelhart Jensen (tv.), kampagneansvarlig på Amagerbro Apotek og daglig leder af filial Amager Strand Apotek, og Maria Wiberg-Hansen, kampagneansvarlig og souschef på Amagerbro Apotek, som på www.apoteksbloggers.dk og Facebook af samme navn vil appellere til den moderne og bevidste forbruger.

- Apoteket og farmakonomer har længe - hos nogen - været forbundet med noget lidt kedeligt, og det vil vi lave om på med Apoteksbloggers, fortæller de to, som allerede har fået næsten 1.300 likes på Facebook.

Med sloganet ”Faglighed til forskel” sætter de to bloggere fokus på aktuelle faglige emner og giver et indblik i, hvad forbrugerne kan lide (og ikke kan lide), fordi forbrugerne kan kommentere blogindlæggene og for eksempel give stjerner til produkterne.

- Vores blog handler om, at man - ligesom på apoteket - kan søge gode råd og vejledning i vores blogindlæg samt få inspiration fra os og fra andre. Vi har lavet en fane i menuen, der hedder “Spørg os”, og her kan man søge endnu mere specifik vejledning eller komme med ønsker til indlæg m.v., fortæller de to. - Apoteksbloggers kan bruges som opslagsværk, men også som inspirationskilde og problemløser.

Mia og Maria har arbejdet godt et år på projektet, som har fået støtte af Udviklingspuljen.