nyheds banner

Fokus på farmakonomer på Folkemødet

Farmakonomforeningen er klar til årets Folkemøde på Bornholm. Deltagelsen i folkemødet handler om både arrangementerne og alle de uformelle møder.

Målet for foreningen er som altid at sætte fokus på farmakonomernes kompetencer, og den store forskel farmakonomer hver dag gør som en del af det nære sundhedsvæsen.

Hvad ville du gøre, hvis du var sundhedsminister?
I år holder foreningen et debatarrangement efterinspiration fra Højlunds forsamlingshus. Under overskriften ”Får vi nok for pengene på sundhedsområdet” får en række aktører på den sundhedspolitiske arena spørgsmålet: ”Hvad ville du gøre, hvis du var sundhedsminister?” Journalist Esben Bjerre styrer slagets gang. Farmakonomforeningens event bliver live-streamet, så hvis du har mulighed for det, så kan du følge debatten på Farmakonomforeningens hjemmeside fredag den 17. juni fra kl. 13-14.

Christina Durinck i debat i Sundhedsteltet
Formand Christina Durinck er derudover blandt andet blevet inviteret til at deltage i en paneldebat i Sundhedsteltet, hvor Komiteen for Sundhedsoplysning er vært. Her bliver der sat fokus på, hvordan myter på sundhedsområdet nogle gange spænder ben for forebyggelse.