nyheds banner

Gå ikke glip af årets store faglige begivenhed

Har du og dine kolleger tilmeldt jer Farmakonom Dage 2016?

Inspirerende foredrag, faglige postere, DM i faglig rådgivning, udstilling fra Farmakonomforeningen og Pharmakon samt en stor udstilling fra firmaer.

Kom og bliv inspireret og brug årets bedste netværksmulighed. Tag dine kolleger i hånden og sikr jer en plads på denne fantastiske fagfestival, som er åben for alle farmakonomer og farmakonomelever, som er medlemmer af Farmakonomforeningen.

Farmakonom Dage 2016 afholdes søndag den 6. marts i Århus og søndag den 13. marts i København. Begge steder med det samme program. Se program og flere detaljer – og tilmeld dig – her.


Stil op til DM i rådgivning
Ved Farmakonom Dage 2016 bliver der lagt op til at fejre farmakonomernes faglighed ved det uofficielle Danmarksmesterskab i faglig rådgivning. Har du lyst til at prøve kræfter med andre farmakonomer ved DM, så tilmeld dig som deltager.

Rådgivning er helt central i farmakonomers faglighed, og DM er med til at synliggøre ”det vi er bedst til” på en ny og anderledes måde. Læs flere detaljer om DM her.

Du kan tilmelde dig både Farmakonom Dage 2016 og DM i faglig rådgivning her (tilmeldingsfeltet til DM findes nederst i formularen). Du kan også sende en mail til Ann Moon Raagard, amr@farmakonom.dk, som også gerne svarer på eventuelle spørgsmål.

På gensyn på Farmakonom Dage 2016!