nyheds banner

Se her, hvis du går og pusler med en projektidé

Vær med på workshop og kom fra idé til handling med dit udviklingsprojekt på privat apotek.

Har du en idé til et projekt? Eller går du med tanker om at igangsætte et udviklingsprojekt på dit apotek? Eller måske har du nogle gode ideer til nytænkning på apoteket, som du gerne vil have hjælp til at udforme til et projekt? Så se her.

Udviklingspuljen har igen i år bedt farmaceut Anton Pottegård, Odense Universitet og Sønderbro Apotek, være primus motor i en workshop for farmakonomer, der er interesserede i at arbejde med projekter under Udviklingspuljen.

Her vil han inspirere og coache deltagerne i processen med at udforme et projekt. Der bliver tale om konkret og individuel hjælp til den enkelte projektmager.

– På FIP i år præsenterede danske farmakonomer rigtig mange flotte faglige udviklingsprojekter, fortæller formand Christina Durinck og opfordrer interesserede projektmagere til at læse om de 14 FIP-projekter andets sted i bladet. – Jeg håber, at vi med dette initiativ fortsat kan inspirere og være med til at igangsætte spændende faglige projekter på apotekerne.

Workshoppen er fastlagt til tirsdag den 29. november 2016 hos Orifarm i Odense. Der er afsat en hel dag.

Der kan være 10-15 deltagere fra privat apotek.

Deltagerne skal være indstillet på ca. 2 timers forberedelse inden dagen.

Tabt arbejdsfortjeneste og transportudgifter i forbindelse med workshoppen bliver dækket af puljen.

Du kan tilmelde dig allerede nu pr. mail til Ann Moon Raagaard. Det er også hende, du skal kontakte, hvis du har spørgsmål om arrangementet. Der optages efter først-til-mølle-princippet.