nyheds banner

Brug din konsulent i Farmakonomforeningen: Det nytter – og det virker

Brug din faglige organisation, når det går galt – eller noget ikke føles korrekt. Flere sager viser, at det hjælper. Specielt hvis foreningen kommer tidligt ind i et forløb.

Hanne Filt Jensen fra Nordjylland fik efter en virksomhedslukning godtgjort, hvad der svarer til tre måneders udbetalt løn, og Hanne Mollerup fra Sydsjælland fik 350.000 kr. for en uberettiget opsigelse. Begge valgte hurtigt i et opsigelsesforløb at kontakte Farmakonomforeningen, hvor konsulenterne gik ”i krig” og fik ordentligheden og redeligheden på plads.

Langt de fleste medlemmer af Farmakonomforeningen får heldigvis aldrig brug for hjælp fra deres faglige organisation. De bliver lige så godt behandlet og respekteret af deres arbejdssted og –giver, som man vel som moderne farmakonom trygt kan forvente.

 

Uberettiget fyret 

Men indimellem går det galt for farmakonomer, der enten uberettiget får en fyreseddel, ikke får den løn, de er berettiget til eller slet og ret behandles forkert, ukorrekt – enkelte gange endda direkte uforståeligt.

Farmakonomen har talt med to farmakonomer, hvis sager er behandlet og vundet. Begge opfordrer alle til at bruge foreningens konsulenter, hvis de er i tvivl. - For det nytter – og det virker, som begge siger.