nyheds banner

Farmakonomforeningen får ny direktør

Farmakonomforeningen har ansat Kristian Lysholt Mathiasen som ny direktør.

Med flere års ledererfaring og en uddannelse som antropolog i bagagen er det en mand med et interesseret blik for mennesker og relationer, der den første december sætter sig i direktørstolen i Farmakonomforeningen. Han kommer fra en stilling som direktør i Danske Fodterapeuter, hvor han har været i fem år. 

 - Jeg glæder mig meget til at tiltræde og ser frem til at arbejde med at bygge videre på den generelt høje tilfredshed farmakonomerne giver udtryk for i forhold til deres fagforening. Samtidig er det vigtigt for mig at sikre et godt arbejdsmiljø, hvor alle gør det, de er bedst til – og alle kan se, hvordan de med deres arbejde bidrager til, at foreningens mål bliver nået, siger Kristian Lysholt Mathiasen. 

Han ser også frem til at komme rundt på farmakonomernes arbejdspladser og glæder sig til at tale med farmakonomerne rundt om i landet.

 - Med Kristian Lysholt Mathiasen får vi en direktør, der har erfaring med at omsætte politiske visioner og medlemmers ønsker til en konkret strategi, der kan føres ud i livet, lyder det fra Farmakonomforeningens formand, Christina Durinck.

Kristian Lysholt Mathiasen er glad for at kunne fortsætte inden for sundhedsområdet: 

Sundhed optager alle i samfundet, og danskerne giver jævnligt udtryk for, at et velfungerende sundhedsvæsen er noget af det vigtigste i velfærdssamfundet. Her har farmakonomerne en faglighed, der hver dag gør en stor og positiv forskel i menneskers liv.