nyheds banner

Fik du ikke afholdt al din ferie fra ferieåret 2015-2016?

Hvis du har gammel ferie til overs, kan du stadig nå at overføre ferien til dette ferieår.

Det gamle ferieår sluttede med udgangen af april måned. Så hvis du har ferie til overs kan du stadig nå at , overføre ferien til dette ferieår.

Muligheden for at overføre restferie gælder for farmakonomer ansat i staten, regioner, kommuner, industrien og på apoteker. Det kræver blot, at der indgås en skriftlig aftale med din arbejdsgiver. 

Sådan gør du

Er du ansat på privat apotek, skal du og apotekeren anvende en blanket, som I finder på  Apotekerforeningens medlemsnet. Aftalen skal indsendes til Lønadministrationen senest med udgangen af september.

Hvis du foretrækker at få pengene udbetalt i stedet, er det også en mulighed. Den 6. ferieuge kan efter skriftlig aftale udbetales. Hvis den 5. ferieuge hverken er afholdt eller overført ved ferieårets afslutning, så har du krav på at få den udbetalt. 

Alle andre skal udfylde en blanket og sende den til den, der administrerer din ferie, dvs. Feriekonto eller din arbejdsgiver inden den 30. september 2017. Du kan finde blanketten på borger.dk i ansøgningsperioden, som er fra den 1. maj til den 30. september efter ferieårets udløb.

 

Hvis du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Farmakonomforeningen, tlf. 3312 0600.