nyheds banner

Hjælp os med at sikre at du får den rette løn

Farmakonomforeningen vil gerne give dig en lønstatistik, som du kan bruge til din kommende lønforhandling.

Brug statistikken til lønforhandling
Bruger du lønstatistikken i din forberedelse, vil du kunne stille et ambitiøst, men også realistisk krav til din løn. Du vil også kunne bruge lønstatistikken, hvis du f.eks. vil sammenligne din løn med andre, der har tilsvarende anciennitet. 


…eller hvis du vil skifte sektor
Hvis du overvejer at skifte job til en anden sektor, så kan du bruge lønstatistikken til at afdække lønniveauet for det job, du søger. Hvis du er interesseret i at se sidste års lønstatistik, sender vi den også meget gerne til dig.


Jo flere der svarer, jo mere præcis statistik
For at lønstatistikken skal være et troværdigt redskab, har vi brug for, at du indsender dine lønoplysninger for september 2017. Hver eneste besvarelse er vigtig for at få det bedste og mest nuancerede billede af lønningerne netop nu. Jo flere svar, jo mere detaljeret kan vi lave lønstatistikken, og jo bedre rådgivning kan vi give dig og dine fagfæller.


Se om du skal indsende dine oplysninger
Arbejder du i industrien, Grønland eller lægepraksis har vi netop sendt dig en mail med invitation til at deltage i undersøgelsen.Data fra det det offentlige, fra privat apotek og Færøerne får vi fra andre kilder, så arbejder du her, har vi, hvad vi skal bruge. 

Har du ikke modtaget mailen, og arbejder du i industrien, Grønland eller lægepraksis, må du derfor meget gerne kontakte os på ff@farmakonom.dk.