nyheds banner

Hvad vil du have? Og hvad er vigtigt at beholde?

Hvis du er ansat på privat apotek, så skal du til tasterne nu, hvis du vil have indflydelse på rammerne for dit arbejdsliv.

Forhandlingerne om din nye overenskomst går nemlig i gang til januar, og som forberedelse har Farmakonomforeningen brug for at vide, hvad du som medlem tænker og lægger vægt på. Det giver et stærkere udgangspunkt at forhandle ud fra.

Og det er vigtige forhandlinger. De har betydning for alle aspekter af dine løn- og arbejdsvilkår som apoteksansat.

Det her er din chance for at få indflydelse på, hvordan dit arbejdsliv skal se ud i fremtiden. Så fortæl os, hvad du mener! Du kan gøre det ved at sende dine bud ind til foreningen på OK2018@farmakonom.dk inden den 31. oktober. Du kan også tale med din tillidsrepræsentant, der vil sørge for, at vi får dine og dine kollegers input.

Stil også gerne krav, selvom de allerede er stillet af andre. Det giver forhandlingsdelegationen et stærkere mandat. Det er også vigtigt med tilkendegivelser af, hvad der er vigtigt at beholde og holde fast i. At fastholde rettigheder er nemlig også en del af forhandlingerne.

Du har netop nu også mulighed for at tage del i diskussionen med andre medlemmer, når der er generalforsamling i din region. Du kan læse mere og tilmelde dig her.