nyheds banner

I front på den internationale scene

Den europæiske sammenslutning af farmakonomer har valgt Christina Durinck til formand.

I slutningen af april holdt den europæiske sammenslutning af farmakonomer (EAPT) sit årlige møde. Denne gang i København, hvor Farmakonomforeningen var vært.

På mødet blev holdt oplæg og diskuteret emner som digitalisering og fremtidens farmakonomarbejde samt EU's kamp mod falsk medicin, ligesom den internationale rapport om ligheder og forskelle på farmakonomer lande imellem blev drøftet.

Et punkt på dagsordenen var også valg af ny bestyrelse. Her blev formand Christina Durinck valgt som ny formand for sammenslutningen.

På billedet ses den nye bestyrelse (fra venstre): medlem Jutta Brielich fra Tyskland, næstformand Bodil Røkke fra Norge, formand Christina Durinck, kasserer Gunilla Andersson fra Sverige og sekretær Tess Fenn fra Storbritannien.

- Jeg er glad for, at vi har fået en bestyrelse med stærke organisationer bag sig. Det vil styrke EAPT i det fortsatte arbejde, siger Christina Durinck. – I Norden har vi allerede rigtig gode samarbejdsforbindelser, og dem glæder jeg mig til at udbrede til de øvrige.

EAPT arbejder med erfaringsudveksling mellem landene, blandt andet for at fremme mobilitet og for at skabe gennemsigtighed for den enkelte farmakonom i at kunne arbejde i andre lande.